Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel

Automatisering, Internet

Klantenservice, Callcenter, Receptie

Management, Directie

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

TijdelijkContactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202303170035

Solliciteer

Medewerker servicedesk

Emergis - Emergis

Einddatum: woensdag 29 maart 2023

Wat ga je doen?

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • Je fungeert als vraagbaak voor gebruikers en geeft invulling aan de gebruikersondersteuning binnen Emergis. Die ondersteuning wordt telefonisch gegeven, maar ook door het maken van gebruikershandleidingen en het informeren van medewerkers via Sonar, het intranet van Emergis;
 • Je bent betrokken bij het oplossen van eerstelijnsproblemen en het verhelpen van storingen op het gebied van apparatuur en programmatuur. Middels een incidentenregistratiesysteem registreer en bewaak je de voortgang en status van de werkzaamheden;
 • Je verricht in een rooster bereikbaarheids- en consignatiediensten voor technische calamiteiten buiten kantooruren. Dit is één keer per zes weken.

 

Samen aan de slag

ICT
Het zorgproces bij Emergis gaat hand in hand met ICT. Het optimaal functioneren van programma's en systemen is van cruciaal belang voor de continuïteit van de zorgprocessen. Dat vormt de inzet van ons vakmanschap, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Samen met onze klanten intern én in de zorgketen- zijn we een team. De afdeling ICT bestaat uit 17 collega’s verdeeld over de teams Functioneel Beheer, Systeembeheer, Servicedesk en ICT Advies. Jij maakt onderdeel uit van het gedreven en enthousiaste team Servicedesk. Het team Servicedesk biedt aan ongeveer 1400 collega’s gebruikersondersteuning in de breedste zin van het woord.

Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als Servicedesk medewerker ICT bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een functie in schaal FWG 40. Het salaris begint met € 2.117,- en eindigt op € 3.241,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.

 

Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je hebt een relevant mbo niveau 4 diploma gericht op ICT;
 • Je bent enthousiast, flexibel en past binnen ons team van zelfstandige professionals met eigen verantwoordelijkheden;
 • Je beschikt over een klant- en oplossingsgerichte instelling en hebt gedegen kennis van huidige software en hardware producten;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt ervaring in het mondeling en schriftelijk ondersteunen van gebruikers in een netwerkomgeving;
 • Je hebt ervaring met het op professionele wijze omgaan met gebruikersvragen in een ICT-omgeving;
 • Kennis van ITIL vormt een pré.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Neem voor meer informatie contact op met Frank de Klerk (Manager ICT) via 0113 26 77 09.