Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

TijdelijkContactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202303170036

Solliciteer

Maatschappelijk werker

Emergis - Emergis

Einddatum: dinsdag 16 mei 2023

Wat ga je doen?

Voor het FACT team Bevelanden zijn we op zoek naar een enthousiaste maatschappelijk werker.

Je taken en verantwoordelijkheden zijn over het algemeen gevarieerd en veelomvattend:

 • Je werkt in een FACT team, een multidisciplinair team gericht op herstel bij mensen met (chronische) ernstige psychiatrische problematiek,
 • Dit is zowel op locatie in Goes als bij mensen thuis of elders,
 • je werkt nauw samen met de collega's van het team, maar ook met externe verwijzers en/of  ketenpartners,
 • je bent verantwoordelijk voor de regelzaken zoals het aanvragen van subsidies, indicaties, bewind voering/mentorschappen. Ook vragen we je om mee te denken in de behandeling op sociaal-maatschappelijk vlak : zijn er nog zaken en/of middelen waar we nog niet aan gedacht hebben?
 • je bent mede dossierhouder/behandelaar en mede verantwoordelijk voor het uitvoeren en vormgeven van de behandelingen. Hierbij ben je ook het aanspreekpunt voor de cliënt en zijn/haar verwanten.
 • je levert met enthousiasme een bijdrage aan de kwaliteit van zorg en de verdere ontwikkeling van het FACT team.

Samen aan de slag

In de Oosterschelderegio biedt Emergis diverse vormen van ambulante behandeling, zowel in outreachende teams (FACT, Ambit en IHT) als op poli’s (Angst & Stemming; Trauma Cluster B; ADHD; ASS). Tevens bieden wij crisisdienst binnen kantooruren. Ons streven is om mensen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren en bij te dragen aan een zinvol leven. We gaan daarbij onder meer uit van Positieve Gezondheid. Wij werken over het algemeen multidisciplinair in een team bestaande uit een diversiteit van behandelaren waarin een ieder een rol heeft. Samen kunnen we het verschil maken voor de cliënt.

Daarnaast bieden wij allerlei innovatieve en specialistische vormen van behandeling, zoals ECT en Esketamine. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken of er een match is tussen jouw interesses en onze mogelijkheden.

Wij laten onze collega’s actief meedenken met het beleid: Welke kansen zie jij als het gaat om de zorg voor onze cliënten? Hoe moeten we omgaan met de als maar toenemende zorgvraag? Kunnen we cliënten nog beter behandelen als we samen optrekken met het sociaal domein? Hoe kunnen we de samenwerking met onze huisartsen verbeteren in het belang van de cliënt? Wij waarderen het als collega’s met het management meedenken over dit soort vraagstukken, maar we respecteren het ook als collega’s vooral hun focus leggen op een specifiek onderdeel van het primair proces.

Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als Maatschappelijk werker FACT de Bevelanden bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een functie in schaal FWG 50. Het salaris begint met € 2.467,- en eindigt op € 3.902,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.

Standplaats is Kloetinge

 • Je komt te werken in een betrokken team met veel kennis en ervaring;
 • Het team staat open om je laten leren en ervaren hoe je de functie als ambulante behandelaar kunt uitvoeren als GGZ-agoog binnen het FACT
 • Je komt te werken binnen een gestructureerd zorgonderdeel, waar duidelijkheid en samenwerking centraal staat.

 

Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je beschikt over een opleiding social work, GGZ-agoog;
 • Je hebt minimaal 2-5 jaar werkervaring als GGZ-agoog;
 • Je hebt kennis van de sociale kaart, relevante wet- en regelgeving, de doelgroep en van de (specialistische) behandelmethoden;
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Volharding, geduld en doorzettingsvermogen zijn kenmerkende kwaliteiten voor jou.
 • Een rijbewijs en auto zijn een vereiste

Wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en ten minste één relevante referentie;

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Barry Traas of Jurgen Verdonk via telefoonnummer 0113 26 77 10 of  met Avivah de Liever, Teamleider, over algemene vragen over de vacature via telefoonnummer : 06 21 35 71 59