Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Overig


Dienstverband:

TijdelijkContactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202303170041

Solliciteer

Psycholoog Kind & Jeugd

Emergis - Emergis

Einddatum: woensdag 29 maart 2023

Wat ga je doen

Je taken en verantwoordelijkheden als psycholoog zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • Je werkt binnen de basis GGZ. Er is een mogelijkheid dat je naast de Basis GGZ ook voor werkzaamheden binnen de Specialistische GGZ gevraagd wordt. Dit in goed overleg en in afstemming met elkaar;
 • Je doet intakes, stelt behandelplannen op en hebt contact met de cliënt en zijn directe omgeving (o.a. met het gezin en de onderwijsinstelling);
 • Je diagnosticeert en behandelt cliënten;
 • Je bent continu op de hoogte van ontwikkelingen in jouw vakgebied en de GGZ en indien nodig implementeer je deze ontwikkelingen;
 • Je weet wat er leeft in de Zeeuwse samenleving en de sociale context van onze cliënten;
 • Je werkt samen met andere instellingen en professionals, zoals maatschappelijk werk, scholen en CJG’s;
 • Je werkt in een klein en dynamisch team van (GZ) psychologen, orthopedagogen en een psychodiagnostisch medewerker en je wordt ondersteunt door een administratief medewerkster.

 

Samen aan de slag

Kind & Jeugd
Emergis kind & jeugd biedt geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren in Zeeland. We behandelen kinderen en jongeren die in aanmerking komen voor gespecialiseerde zorg tot aan topzorg. Daarnaast verzorgt Emergis kind & jeugd, samen met onze partner Juvent, de crisisdienst kind & jeugd voor Zeeland.

Emergis kind & jeugd is verdeeld in een viertal teams ondergebracht in twee clusters: team HIC/ IHT hulp en team eetstoornissen vormen samen een cluster en team dag-/deeltijd en team Ambulant vormt het andere cluster. Emergis kind & jeugd is volop in ontwikkeling; met een nieuw gedefinieerd zorgaanbod wat zich specifiek richt op complexe problematiek wordt onze divisie daar op ingericht en aangepast.

In totaal werken bij Emergis kind & jeugd ongeveer 100 gedreven medewerkers die zich direct of indirect inzetten om onze cliënten de juiste zorg te kunnen bieden op weg naar herstel, en we zijn volop in ontwikkeling. Bij Emergis kind & jeugd heb je altijd te maken met verschillende betrokkenen, bijvoorbeeld ouders en naasten, gemeente en school. Dit maakt dat er veelal systemisch wordt gewerkt en dat de zorg wordt afgestemd met verschillende betrokkenen.

Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als psycholoog bij Emergis kind en jeugd maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een functie in schaal FWG 60. Het salaris begint met € 3.241,- en eindigt op € 4.883,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een jaarcontract voor 36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.
 • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, balansbudget en een collectieve zorgverzekering.

 

Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede mentale gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je hebt een master of wetenschappelijke opleiding als orthopedagoog of psycholoog met de basisaantekening psychodiagnostiek.
 • Ervaring met de diagnostiek ADHD en EMDR is een pré.
 • Je hebt ervaring in samenwerking met externe instanties en instellingen.
 • Je bent tactvol en stressbestendig.
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor, enthousiasme en relativeringsvermogen.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en ten minste één referentie.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Neem voor meer informatie contact op met Ashley Baert (teamleider a.i.) via a.baert@emergis.nl of 06 25 16 04 79.