Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Detailhandel


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Tot 16 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Adres:

TIARE

Gasthuisstraat 5

4461 JSGoe

Nederland


Postadres:

Gasthuisstraat 5

4461 JS Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Ellis van der Zalm

0648079044



www.tiarefashion.com

Vacaturenummer:

V202303180003

Solliciteer

Assistent Storemanager

TIARE - Gasthuisstraat 5, 4461 JS Goes

Einddatum: maandag 29 april 2024

Functieomschrijving:

Voor onze trendy boetiek in exclusieve damesmode zijn wij op zoek naar een assistent storemanager. TIARE biedt stijlvolle damesmode aan van o.a. de merken IRO, Dorothee Schumacher, D.Exterior, Melissa Odabash en Citizens of Humanity. Wij onderscheiden ons door een perfecte pasvorm uitgevoerd in hoogwaardige materialen met geraffineerde details. Je adviseert de klanten in het aankoopproces en denkt mee over het inkoopbeleid. Daarnaast geef je mede invulling aan de marketing (visual merchandising, social media & events).

 

Functie-eisen:

Iemand met passie voor mode en aantoonbare verkoopervaring in deze branche; daarbij is specifieke ervaring in het hogere segment een pré. Een pro-actieve houding naar onze klanten en hands-on mentaliteit vinden wij zeer belangrijk. Gezien het relatief kleine team is je flexibiliteit ten aanzien van werkdagen/-tijden gewenst; voor deze functie gaan wij vooralsnog uit van minimaal 14 uur tot maximaal 24 uur per week. Onze openingstijden zijn van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:30 uur (geen koopavond).

 

Arbeidsvoorwaarden:

Een brede uitdagende sales-functie binnen CAO Retail Non Food | Fashion Sport & Lifestyle met een passende beloning (functieniveau D) en opleidingsmogelijkheden in overleg. Onze bedrijfscultuur gaat uit van eigen verantwoordelijkheid en initiatief waarbinnen je dus veel 'ruimte' wordt geboden voor je eigen aanpak en ideeën.

 

Contact:

email: info@tiarefashion.com

Tel. 0113 85 10 31

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie