Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Juridisch


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

ZLM Verzekeringen

Cereshof 2

4463XH Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 70

4460 BA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Zie contactpersoon in vacaturetekst

0113 - 238 277werkenbij.zlm.nl

Vacaturenummer:

V202303240002

Solliciteer

Juridisch medewerkers gezocht!

ZLM Verzekeringen - Cereshof 2 Goes

Einddatum: maandag 12 juni 2023

Onze verzekerden zien het voordeel van onze persoonlijke aanpak en doen daarom steeds vaker een beroep op ons. Daarom zijn we aan het uitbreiden en zoeken we voor de Stichting Rechtsbijstand ZLM juridisch talent. Heb jij je diploma hbo of wo Rechten of ben jij deze studie aan het afronden? Lees dan ook zeker verder!

Verrassend persoonlijk
De wereld van verzekeringen staat bekend om zijn zakelijkheid en papierwerk. Wij zijn daarin verrassend anders. Onze dienstverlening is heel persoonlijk. We nemen de tijd voor elke klant en de medewerkers hebben veel vrijheid in hun werk. Werken bij ZLM betekent samen met je collega’s werken aan de tevredenheid van onze klanten. Ons motto is: ‘U tevreden, wij tevreden’. Klanttevredenheid is dus heel belangrijk. Maar tevreden medewerkers net zo goed. We doen er alles aan om het beste uit iedereen te halen. Niet voor niks zijn we meerdere keren uitgeroepen tot de beste werkgever van Nederland in de categorie financiële dienstverlening.

Wat maakt je functie als juridisch medewerker zo uniek
Ons doel is tevreden klanten én tevreden medewerkers. Als juridisch medewerker heb je daar een belangrijke bijdrage in. Ieder juridisch conflict kan aan ons worden voorgelegd en dat waarderen onze klanten. Jij adviseert hun over allerlei vraagstukken binnen verschillende rechtsgebieden. Dat kan gaan over conflicten binnen het arbeidsrecht, maar bijvoorbeeld ook na een aankoop. Ook behandel je zelf rechtsbijstand dossiers in verschillende rechtsgebieden. Je behartigt hierbij de belangen van de klant, treedt namens hem/haar op bij bijvoorbeeld de rechter, UWV of een geschillencommissie. Ben je binnenkort klaar met je opleiding? Dan kun je bij ons rekenen op een goede aansluiting. We leiden je intern verder op tot een volwaardige juridisch medewerker. Daarnaast leer je het vak door het werken in de praktijk en onze persoonlijke begeleiding. Je krijgt alle ruimte om in het vak te groeien. We vinden kwaliteitsnormen belangrijk, maar je hebt de vrijheid om je eigen aanpak te bepalen. Als het nodig is, kun je gebruikmaken van een goed netwerk van samenwerkende partners en deskundigen. Zo kun je je dossiers zo sterk mogelijk maken. Daarbij werken we niet met persoonlijke targets. We schrijven geen uren. We doen geen acquisities. Ons doel is tevreden klanten en daar word jij ook blij van.

Waar kom je te werken
Onze teams kenmerken zich door de grote mate van saamhorigheid. De samenstelling is divers, van net afgestudeerd tot zeer ervaren en in de samenwerking vullen we elkaar aan. Elk team bestaat uit ongeveer 15 mensen. Samenwerken staat centraal en je collega’s maken tijd voor elkaar. We gebruiken elkaars vakkennis en expertise om samen tot het beste resultaat te komen. Met jouw komst hebben we dertien juridisch medewerkers met ervaring in diverse rechtsgebieden. Je hebt daarmee altijd een sparringpartner voor je casussen. Daarnaast zorgen collega’s op het secretariaat dat de mails worden bijgehouden en zij ondersteunen bij het dossierbeheer. Zo heb jij de volledige focus op de inhoudelijke behandeling. Ervaring is een pré, maar mocht je net zijn afgestudeerd of studeer je binnenkort af, dan kun je rekenen op een goede begeleiding van je senior en je directe collega’s. En je leidinggevende staat altijd voor je klaar om je verder te helpen met je vragen.

Hoe maak je het verschil
Je krijgt energie om jouw juridische kennis ook in te zetten voor praktische oplossingen. Tegelijkertijd weet je alles in begrijpelijke taal uit te leggen aan de klant. En je vindt het leuk om ze in het volledige proces bij te staan en eventueel te vertegenwoordigen. Met jouw hbo- of wo-opleiding Rechten, weet je goed te schakelen binnen diverse rechtsgebieden. Je bent altijd nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Maar je bent ook vrij om je breder te ontwikkelen in een ander rechtsgebied. Uiteraard zorgen wij voor de opleiding en ontwikkeling die daarbij past. Zo werken we samen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Het is een fulltime functie maar als je minder wilt werken (tot 32 uur), is dat op termijn zeker mogelijk.

Spreekt de functie jou aan?
Reageer dan meteen! Wil je meer informatie, neem dan contact op met Wilfried Claessens, Manager Rechtsbijstand. Zijn telefoonnummer is 06 - 53 547 785.