Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Productie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

Syndus Group

Mr. F.J. Haarmanweg 9

4538 AM Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 7

4530 AA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Senna Riemens

0115-644622www.werkenbijsyndus.nl

Vacaturenummer:

V202303290056

Solliciteer

Structural engineer

Syndus Group - Industrieweg 11 Terneuzen

Einddatum: maandag 15 januari 2024

Als Structural Engineer bij Konstruktis bouw je elke dag aan te gekke projecten. Constructies van staal, beton, kunststof of hout? We draaien er onze hand niet voor om. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Dit is jouw terrein

Met jouw talent weet je de wensen van de opdrachtgever te vertalen naar concrete ontwerpen. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van verschillende projecten, terwijl je rekening houdt met de klant, wetgeving, budgetten en deadlines. Van het creëren van een kleine doorgang in een draagmuur tot een complexe constructie van 500 ton staal. Jij draait je hand er niet voor om.

Jouw ontwerpkunsten zijn legendarisch. Je maakt statische hoofdberekeningen, bepaalt de perfecte profilering van de constructies en maakt detailberekeningen van allerlei verbindingen. En het beste van alles? Je presenteert het ontwerp aan de opdrachtgever en zorgt samen met jouw collega tekenaars voor een perfect uitvoering.

Een kijkje achter de schermen

Je gaat aan de slag bij Konstruktis in Terneuzen, waar je samenwerkt met een geweldig team van tekenaars, een structural engineer en een ‘baas’ die de boel in goede banen leidt. De sfeer is hier familiair en de lijntjes zijn kort. We werken hard, maar we lachen net zo hard. En naast het teamwerk heb je ook veel interactie met collega's van andere afdelingen en onze opdrachtgevers.

Bij Konstruktis, onderdeel van de Syndus Group, kom je terecht in een ingenieursbureau waar we ons specialiseren in het ontwerpen en berekenen van allerlei constructies voor de industriebouw, utiliteitsbouw, woningbouw en civiele techniek.

Jouw ticket naar succes

Als je met ons wilt knallen, is het belangrijk dat je altijd nauwkeurig en zorgvuldig te werk gaat. Kwaliteit is key! Je kan goed zelfstandig werken, maar krijgt ook energie van samenwerken met toffe collega’s. Bovendien:

  • Heb je een Hbo-diploma in de richting van (werktuig)bouwkunde, civiele techniek of iets vergelijkbaars op zak? Of heb je gewoonweg jarenlange ervaring waar je trots op bent?;
  • Heb je minstens 3 jaar ervaring in het berekenen van staal- en/of betonconstructies? Dat noemen wij indrukwekkend!;
  • Ben je bekend met SCIA en IDEA? Of sta je er voor open om die vaardigheden te leren?

Hier kun je op bouwen

  • Een goed salaris om dromen waar te kunnen maken;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een informele en platte organisatie waar je je meteen thuis voelt;
  • Je krijgt de kans om aan een diversiteit aan projecten te werken. Geen dag is hetzelfde!;
  • We investeren graag in jouw groei en ontwikkeling;
  • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Én veel leuke extra's. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Enthousiast?

Laat het ons weten en stuur een bericht via vacatures@syndus.com. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Pascal Lensen (manager tekenbureau) via 0031 (0)115 644 712 of WhatsApp via https://wa.me/31612678096.

Bekijk locatie