Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Maritiem, Off-shore

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

Martens & Brijs

Maaltebruggestraat 169

9000 Gent

Belgie


Contactpersoon:

Mevr. Josephine Keerman

+32 9 244 78 78www.martensbrijs.be/

Vacaturenummer:

V202304070096

Solliciteer

Business Controller

Martens & Brijs

Einddatum: zaterdag 05 augustus 2023

Een veelzijdige en multimodale haven met veel ruimte voor ontwikkeling, dat is North Sea Port. Deze grensoverschrijdende haven ontstaat uit de fusie van het Nederlandse Zeeland Seaports (Vlissingen en Terneuzen) en het Vlaams/Belgisch Havenbedrijf Gent. Met meer dan 60 kilometer, 9.100 hectaren, twee landen, 550 bedrijven en 102.000 jobs is North Sea Port een Europese tophaven.

North Sea Port is als havenbedrijf altijd in beweging. Ze dragen actief bij aan de groei en ontwikkeling van hun regio en de veiligheid van het havengebied. Dat doen ze met de blik vooruit. Om hun ambities te realiseren, hebben ze een topteam aan boordGedreven grensverleggers die het voortouw durven en mogen nemen.

Het havenbedrijf heeft drie kerntaken: het beheer en de exploitatie van de haven, een verbindende regisseur/ connector zijn voor het havengebied én vanuit een nautische dienstverlening zorgen voor een vlotte en veilige afhandeling van het scheepvaartverkeer. Om samen met alle #grensverleggers mee te bouwen aan een financieel gezonde haven en als connector te kunnen blijven investeren voor klanten en aandeelhouders, is North Sea Port op zoek naar een Financieel Adviseur – Business en Project Controller.

Jouw functie

 • Je bent verantwoordelijk voor het verder optimaliseren van de cyclus van de financiële managementrapportering en de controlling activiteiten.
 • Het proces van meerjarenbudgetten, (rolling) forecasts en rapportering coördineren is jouw ding terwijl je ook graag inhoudelijk ondersteuning biedt aan de collega’s van de diverse clusters.
 • Je treedt op als business partner en draagt zo bij aan het verhogen van het financieel bewustzijn in de organisatie. Je creëert draagvlak en bent een connector.
 • Als project controller breng je inzicht in het te verwachten rendement en risico’s van onze projecten. Je maakt deel uit van een multidisciplinair projectteam en bent een volwaardige gesprekspartner bij de opstart van de projecten.
 • In jouw rol rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Finance. Naast risicobeheersing binnen projecten werk je in team ook aan de coördinatie en opvolging van het corporate risk management.

 

Jouw Profiel

 • Je hebt een master werk- en denkniveau (diploma en/of gelijkwaardig door ervaring) en affiniteit met business- en/of projectcontrolling vanuit een eerste werkervaring of opleiding.
 • Je analyseert de cijfers en weet, met het bredere beleidskader in het achterhoofd, onderbouwd advies uit te brengen, waarbij je hoofd-en bijzaken onderscheidt.
 • Vanuit jouw expertise en persoonlijkheid weet je anderen te motiveren en speel je een verbindende rol.
 • Je hebt ervaring met proces- en projectmatig werken en neemt ook zelf het initiatief om werkprocessen te optimaliseren.
 • Je denkt op een positief kritische manier mee en zoekt naar oplossingen, die je vanuit verschillende invalshoeken benadert en waarbij je verschillende belangen weet te integreren.
 • Ervaring in (management)rapportering en/of risk management is extra waardevol.
 • Je voelt je thuis in een dynamische context waar je samen met je collega’s grenzen verlegt om te werken aan de uitdagingen van vandaag en morgen.

 

Aanbod

 • Een Europese tophaven die altijd in beweging is en actief bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van de regio en de veiligheid binnen het havengebied.
 • Een inspirerende en dynamische werkomgeving met aandacht voor welzijn, waar eigenaarschap wordt aangemoedigd.
 • Deel uitmaken van een warme thuishaven (250 medewerkers) en meebouwen, als één community, aan de grensoverschrijdende haven van morgen waarbij economische en maatschappelijke welvaart in de regio centraal staat.
 • Een marktconform en aantrekkelijk salarispakket passend bij jouw opleiding en ervaring, dit met een goede werk-privé balans (ruim aantal vakantiedagen en mogelijkheid tot thuiswerk).
 • Je werkt vanuit hoofdstandplaats Gent of Terneuzen, maar krijgt ook de kans om te werken op een van de andere mooie locaties van North Sea Port.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.