Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V202304080001

Solliciteer

Manager IT Development

Roompot Vakanties - 4462HK, Goes

Einddatum: woensdag 07 juni 2023

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of de volgende stap binnen jouw IT carrière? Lees dan verder!

Even voorstellen...
Als Manager Development ben jij het aanspreekpunt en de eindverantwoordelijke voor het resultaat van de afdeling IT Development. De afdeling voorziet de ruim 2000 medewerkers van Roompot in samenwerking met de verschillende externe partners van nieuwe (door)ontwikkelingen en aanpassingen op het gebied van IT applicaties, tooling en infrastructuur. Je begeleidt en coacht jouw team, denkt aan de verschillende (commerciële) belangen en draagt bij aan het behalen van de organisatiedoelen. Jij omarmt de grote groei die Roompot doormaakt en gaat opzoek naar structurele (proces)verbeteringen om het team te laten excelleren.

Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...
Als Manager IT Development zijn jouw werkdagen op ons mooie nieuwe hoofdkantoor in Goes, waarbij thuiswerken uiteraard ook kan (de teams werken hybride).

Op je eerste dag krijg je een warm welkom van het ITSD team, maak je kennis met je directe collega's en krijg je van team Devices een toelichting op het gebruik van je laptop. Je krijgt een korte rondleiding door het pand en langs de verschillende afdelingen. Tijdens de kennismakingen zal je meer te weten komen over de verschillende projecten & sprints waar het team momenteel aan werkt, hoe ze werken en wat de uitdagingen zijn.

Vervolgens heb je een meeting met Marcel waarbij hij je meeneemt in de wondere wereld van Roompot en bijpraat over de strategie, doelen en waar we naar toe aan het groeien zijn.

De rest van de dag zal je jezelf voornamelijk richten op het leren kennen van de verschillende systemen en processen die wij (en de leveranciers) gebruiken voor softwareontwikkeling en -implementatie. Je plant zelf de één-op-één gesprekken in met je teamleden om ze beter te leren kennen en meer te weten te komen over hun ambities, expertises en uitdagingen.

Als Manager IT Development zal je vanaf dag één een cruciale rol spelen in het succes van Roompot. Dagelijks weet jij het beste uit je team te halen door een coachende rol aan te nemen en ondersteun je de teamleden bij het excelleren van hun capaciteiten. We kijken er dan ook naar uit om je te verwelkomen in ons team en samen te werken aan het leveren van hoogwaardige software/ infrastructuur oplossingen aan onze collega’s op het hoofdkantoor & de parken.

Wat kun je van ons verwachten?
 • Een markt conform salaris (afhankelijk van opleiding en werkervaring);
 • Voorkeur gaat uit naar een dienstverband van 38 uur (minder is in goed overleg bespreekbaar);
 • Een jaar contract met uitzicht op een vast contract;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer (vanaf 5 km enkele reis) of een ov-reiskostenvergoeding; Kosten voor het reizen met openbaar vervoer vergoeden we volledig o.b.v. abonnement. Er is een bushalte direct voor de deur van ons hoofdkantoor, dus naar je werk reizen met OV is gemakkelijk en snel;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur p.w.), waarbij je ieder jaar extra dagen opbouwt;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Opleidingsmogelijkheden via Roompot Academy;
 • Een personeelspas waarmee jij en je familie korting krijgen op een verblijf bij Roompot en waarmee jullie gratis gebruik mogen maken van bijvoorbeeld het zwembad en het minigolf.

Wie ben jij?
Als people manager ben je verantwoordelijk voor het beheren van de prestaties van je teamleden en het bieden van regelmatige feedback. Je zal individuele en teamdoelen opstellen en deze bijhouden, en op regelmatige basis check-ins plannen om voortgang te bespreken. Communicatief ben je sterk en weet je snel te schakelen tussen verschillende stakeholders. Je bent analytisch sterk en weet samen met je team de ontwikkelingen naar de next level te tillen. Ook weet jij ieder mee te krijgen met eventuele veranderingen binnen Roompot. Daarnaast beschik je over het volgende;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent op zoek naar een dienstverband van 38 uur (minder is in goed overleg bespreekbaar);
 • Affiniteit met en gewerkt binnen IT Development;
 • Uitstekende communicatie-, coaching- en leiderschapsvaardigheden;
 • Je bent bekend met softwareontwikkeling en Scrum/ Agile methodiek;
 • Kennis van projectmanagement, procesverbetering en automatisering.

Jouw bestemming
Jouw bestemming als Manager IT Development is op onze afdeling IT Support & Development. Je komt te werken binnen een jong en enthousiast team. Dit groeiende team bestaat uit o.a. Business Analisten, Product Owners en Configuratie Specialisten die op professionele wijze zorgdragen voor applicatie & proces ontwikkelingen en aanpassingen binnen het gehele applicatielandschap en de IT infrastructuur van Roompot.

Zien we jou snel?