Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

ICT, Telecom

Overig


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Schouwen-Duiveland


Salaris indicatie:

€3503Contactgegevens

Bezoekadres:

Syntess Software

Gouwepoort 2

4301 RZ Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Romy Zuidema

088 40 80 400www.werkenbijsyntess.nl

Vacaturenummer:

V202304120005

Solliciteer

SOC Analist

Syntess Software - Zierikzee

Einddatum: zaterdag 16 maart 2024

Als SOC Analist bij Syntess Software in Zierikzee…

… ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de verwerking van security-meldingen uit de organisatie en het SIEM-systeem voor onze Microsoft Azure gebaseerde SaaS-applicaties. Hiernaast monitor je meldingen en incidenten m.b.t. beschikbaarheid en performance van onze systemen. 

Met jouw analytisch vermogen en technisch inzicht doorzie jij aanvalspatronen en ben je niet alleen in staat om, op basis van relevante beschikbare informatie, te concluderen of een melding daadwerkelijk een security- incident betreft, maar draag jij ook proactief bij aan het tunen en bedenken van SIEM detectiescenario’s (use-cases) en het uitwerken van procedures en instructies voor het analyseren van meldingen.

Ook ben je in staat jouw directe collega’s, en de indirecte collega’s van development-teams, te begeleiden, instrueren en te informeren tijdens het security-incident proces. Als SOC-analist ben je op de hoogte van de relevante, populaire, en meest recente aanvalstechnieken van APT’s en hun malware, en ben je in staat deze kennis up-to-date te houden door actief relevante informatiebronnen te raadplegen en relevante opleidingen te volgen.

Het team …

... je werkt in een multidisciplinair DevOps-team. Bestaand uit vijf collega’s met ieder zijn eigen specialisme met onder andere een Applicatiebeheerder, Netwerkspecialist en een Developer. Met elkaar vormen jullie een sterk team dat elkaar aanvult. En natuurlijk werk je samen met onze CISO.

Wat heb jij te bieden?

 • Je kunt gemakkelijk contacten leggen en onderhouden.
 • Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken en durft beslissingen te nemen.
 • Je bent oplossings- en resultaatgericht en weet anderen te overtuigen met feiten en kennis.
 • Je hebt relevante cybersecurity-trainingen en certificeringen zoals SANS GSOC (SEC450), OSCP, CEH, CISSP.
 • Je hebt vakinhoudelijke kennis van (ethical) hacking & penetration testing, SOC operationele processen, OSINT, security incident management en threat intelligence
 • Je hebt aantoonbare ervaring met relevante technieken zoals MS-Azure, Active Directory, IAM, firewalls, vulnerability scans, security tooling etc.
 • Je snapt de technische en niet-technische aspecten van information security en privacy.
 • Je hebt ervaring met het werken in een complexe IT-omgeving.

Wat je van ons mag verwachten

Syntess Software is een fijne werkgever met oog voor haar medewerkers. Bij Syntess kan je jezelf zijn en kan je doen waar je goed in bent. Kom je er even niet uit? Dan staan je collega’s voor je klaar om je weer een stapje verder te helpen. Je bent onderdeel van het grote geheel waarbij de kwaliteit van het werk en ons product voorop staat. Onze gezamenlijke doelstelling is om de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid te bieden met een prachtig pakket.

En verder...

 • Een bruto maandsalaris vanaf € 3.503,- op basis van een 40-urige werkweek op basis van opleiding en ervaring.
 • Een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en winstuitkering volgens bedrijfsregeling.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door opleidingen en trainingen te volgen.
 • 26 vakantiedagen op jaarbasis en de mogelijkheid om extra dagen te kopen, aandacht voor een goede werkplek en gezonde arbeidsomstandigheden en de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering van CZ.
 • Je komt in een stimulerende werkomgeving terecht waar collegialiteit en goede sfeer voorop staan.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie via het onderstaande sollicitatieformulier. Meer informatie over werken bij Syntess Software kun je vinden op onze website of neem contact op met Yuri Nijsen op 06 - 30 63 19 76 voor vragen over de vacature.

Bekijk locatie