Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V202304130050

Solliciteer

General Manager

Roompot Vakanties - 4511RG, Breskens

Einddatum: maandag 12 juni 2023

Als general manager ben jij verantwoordelijk voor de volledige bedrijfsvoering van Roompot park Zeebad. Je stuurt de afdelingshoofden aan, bent verantwoordelijk voor het verbeteren van de kwaliteit en uiteraard staat de beleving van de gast bij jou op de eerste plaats.

Even voorstellen...
Als general manager ben jij verantwoordelijk voor de volledige bedrijfsvoering van Roompot park Zeebad. Je stuurt de afdelingshoofden aan, bent verantwoordelijk voor het verbeteren van de kwaliteit en uiteraard staat de beleving van de gast bij jou op nummer 1.

Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...
Als general manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van Zeebad met als ultieme doel om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bieden. 

Dit doe je door de managers van de verschillende afdelingen op dagelijkse basis te coachen en stimuleren, zodat zij samen met hun medewerkers de kwaliteit kunnen verhogen. De afdelingen waarmee je te maken krijgt zijn: Receptie, Cleaning, Technische dienst, Horeca, Retail, Zwembad en Animatie. Een deel hiervan is niet in eigen beheer, dus een nauwe samenwerking met onze partners is van het uiterste belang. Ook veel woningen op het park zijn niet in eigen beheer maar van verschillende eigenaren. Om de eigenaren goed te kunnen helpen heb jij veel contact met verschillende afdelingen op het hoofdkantoor.

Jij houdt je bezig met de inzet van personeel, stelt budgetten op en stuurt bij wanneer deze budgetten overschreden dreigen te worden. Je ziet kansen voor verbetering, stelt ambitieuze doelen en dit alles om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Je kijkt dus niet alleen naar de uitdagingen op de korte termijn, maar ziet ook het grotere plaatje. Op dit park wordt er een grote tennis/sporthal en het zwembad gedeeld met de gemeente. Hier sta jij dus ook veel mee in contact om de samenwerking vlot te laten verlopen.

Op Zeebad worden op dit moment 130 nieuwe vakantiehuizen geplaatst. Als general manager heb jij hier in een coördinerende rol. Van jou wordt verwacht dat dit proces in goede banen wordt geleid en ook wordt meegedacht. Dit vraagt van jou veel kennis op het gebied van facilitair, techniek & receptie.

Kortom: een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid!

Wat kun je van ons verwachten?

 • Salaris tussen de € 4.200,- en € 4.800,- o.b.v. kennis en ervaring
 • Uitdagende fulltime functie met veel vrijheid;
 • Smartphone en laptop (Office 365);
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een warm welkom door een gedreven team;
 • Korting voor jou, familie en vrienden bij het boeken van een Roompot vakantie of bezoek van onze wellness centra + gratis gebruik van diverse Roompot faciliteiten zoals bowling en  zwembaden;


Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct met je CV en motivatie! Een assesment is onderdeel van de sollicitatieprocedure

Deze vacature wordt ook intern binnen Roompot uitgezet.

Wie ben jij?

 • Hebt minimaal 5 jaar managementervaring in toerisme/hospitality.
 • Je hebt in het bijzonder veel affiniteit met de afdelingen receptie, facilitair en techniek;
 • Beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Zet gastbeleving centraal;
 • Bent resultaatgericht, zelfstandig en daadkrachtig;
 • Behoudt altijd het overzicht maar hebt ook oog voor detail;
 • Weet het team uitstekend te coachen en te motiveren;


Jouw bestemming
Je waant je in een werkomgeving met een fijne vakantiesfeer op ons ruim opgezette vakantiepark Zeebad aan de Zeeuws-Vlaamse kust in Breskens. Voor onze gasten is het puur genieten. Lekker uitwaaien en relaxen op het Noordzeestrand of zwemmen in het gezellige, overdekte zwembad. Werken in de horeca is voor onze medewerkers net zo fijn! Bij Zeebad zijn er volop mogelijkheden; dit geldt voor onze gasten en zeker ook voor jou als nieuwe medewerker!

Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid!