Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Vast


Uren:

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Allévo

Hollandiaplein 1

4461GT Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 79

4460 AB Goes

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling HR

0612794899www.werkenbijallevo.nl

Vacaturenummer:

V202305110064

Solliciteer

Leidinggevende Zorg Thuis

Allévo - Goes/'s-Heerenhoek

Einddatum: woensdag 07 juni 2023

Laten we eerst beginnen met wie wij zijn en daarna vertellen we jou alles over deze functie!

Allévo is een zorgorganisatie waarbij de essentie van onze dienstverlening is; mensen het leven laten leiden dat zij wensen en onze zorgmedewerkers ondersteunen daarbij. Vrijheid van keuze is de kern van onze visie, zowel voor cliënten als voor medewerkers. Onze organisatie kent deskundigheid in alle zorgdomeinen.

Jaarlijks biedt Allévo Zorg Thuis ondersteuning aan circa 1400 cliënten in het hele werkgebied. De wijkverpleging en specialistische verpleging wordt 24/7 geboden door wijkgerichte teams met ruim 450 medewerkers. De teams zijn verdeeld in zes regio’s en worden per regio aangestuurd door een leidinggevende (dit is dan jouw nieuwe functie!). Je staat er niet alleen voor, want er is een manager Extramurale Zorg (hij heet Fermin) waar jij altijd terecht kan.

De wijkverpleging ontwikkelt zich in de breedte door de samenwerking met huishoudelijke hulp en begeleiding in het sociaal domein (Wmo). Tegelijkertijd ontwikkelt de wijkverpleging zich naar (hoog)complexe zorg thuis waardoor cliënten langer thuis kunnen blijven. Hierbij werken wij in de keten van zorg samen met huisartsen en ziekenhuizen (integrale zorg).

 

Als leidinggevende coach je en geef je (vanzelfsprekend) leiding waarbij je de kwaliteit van zorg en welzijn en afgesproken doelstellingen bewaakt. Ook draag je bij aan het tactisch beleid binnen je regio. Jouw doel hierbij is een optimale zorg- en dienstverlening én efficiënt werkende teams te realiseren. Hierbij hoort ook een jaarplan die aansluit bij het organisatiebeleid, waarbij randvoorwaarden en doelstellingen helder en transparant zijn voor medewerkers. Verder is het van belang inzicht te hebben in de financiële middelen binnen de teams, waardoor de toegekende deelbudgetten niet worden overschreden.

Omdat je kwaliteit én kwantiteit belangrijk vindt, heb je jezelf ervan verzekerd dat de bezetting binnen je eenheid zo optimaal mogelijk is georganiseerd. Ook binnen relatiebeheer laat jij je van je beste kant zien; jouw proactieve houding in in- en externe netwerken en overlegvormen leiden tot versterking van de positie en een positief imago van de eenheid. Ook verken je de mogelijkheden voor samenwerking en uitbreiding van de dienstverlening en meldt dit aan de manager.

 

Waar kom je dan terecht?
In een hecht team bestaande uit verschillende leeftijden waarbij drie jonge (wijk)verpleegkundige Marloes, Melissa en Marilou, de kar trekken. Verder is er een teamassistente die al jaren verbonden is aan Allévo en is jouw rechterhand. Het team heeft veel stagiaires en leerlingen waardoor het leerklimaat optimaal blijft. Ook wordt er op eigen initiatief een zomer barbecue en winterborrel georganiseerd. Als kers op de taart kun jij met dit team groeien in méér zorg en betere/innovatievere zorg voor onze cliënten.

Dit zoeken wij in jou:

 

  • In het bezit van een managementopleiding op Hbo-niveau
  • Direct, duidelijk en goed reflectief vermogen
  • Kennis en ervaring met zorg en welzijnsprocessen
  • Je hebt ervaring met leiding geven

Wat kun je verwachten:

 

  • Contract voor onbepaalde tijd
  • Salaris conform de CAO VVT FWG 55
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%)
  • Pensioenopbouw via het PensioenFonds Zorg en Welzijn
  • Collectiviteitskorting op je aanvullende verzekering bij de CZ
  • Reiskostenvergoeding