Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V202305170007

Solliciteer

General manager

Roompot Vakanties - 4471NC, Wolphaartsdijk

Einddatum: zondag 16 juli 2023

Als general manager ben jij verantwoordelijk voor de volledige bedrijfsvoering van de Roompot parken: Veerse Kreek, Veerse Wende en Veerse Meer. Gastbeleving staat bij jou op nummer 1.

Even voorstellen...
Als general manager ben jij verantwoordelijk voor de volledige bedrijfsvoering van de Roompot parken: Veerse Kreek, Veerse Wende en Veerse Meer. Je stuurt de afdelingshoofden aan, bent verantwoordelijk voor het verbeteren van de kwaliteit en uiteraard staat de beleving van de gast bij jou op de eerste plaats.

Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...
Als general manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van de Veerse Kreek, Veerse Meer en Veerse Wende met als ultieme doel om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bieden. 

Aan de zuidkant van het Veerse Meer, langs de dijk van het Zeeuwse Wolphaartsdijk, vind je Roompot Park de Veerse Kreek. Het is een veelzijdige locatie die volop in aanbouw is. Het is hard op weg om een nieuwe toplocatie in Zeeland te worden. Je vindt hier diverse faciliteiten zoals een zwembad, restaurant, kidsclub en een externe supermarkt. Verder ben je verantwoordelijk voor Waterpark Veerse Meer, gelegen in de driehoek tussen Goes, Middelburg en Vlissingen. Je vindt hier veel luxe water- en dijkvilla’s, cottages en chalets, waar het aan niets zal ontbreken. Tot slot is Roompot Résidence de Veerse Wende onderdeel van jouw werkveld. Hier vind je veel moderne villa’s aan het water. Het is gelegen in het Zeeuwse dorp Arnemuiden.

Je coacht en stimuleert de managers van de verschillende afdelingen op dagelijkse basis, zodat zij samen met hun medewerkers de kwaliteit kunnen verhogen. De afdelingen waarmee je te maken krijgt zijn: Receptie, Cleaning, Technische dienst, Retail en Zwembad. Een deel hiervan is niet in eigen beheer, dus een nauwe samenwerking met onze partners is van het uiterste belang. Ook veel woningen op de parken zijn niet in eigen beheer maar van verschillende eigenaren. Om de eigenaren goed te kunnen helpen heb jij veel contact met verschillende afdelingen op het hoofdkantoor.

Op dit moment is het park Veerse Kreek nog volop in aanbouw. De huizen uit fase 1 zijn opgeleverd en de huizen in fase 2 worden op dit moment geplaatst. Aan fase 3 zijn ze nog niet gestart. Het team op de parken bestaat momenteel uit een 6-tal collega’s. Vier medewerkers op de receptie en twee medewerkers in de technische dienst. Het team is hecht en vindt een goede onderlinge band met een toekomstig general manager dan ook erg belangrijk.

Jij houdt je bezig met de inzet van personeel, stelt budgetten op en stuurt bij wanneer deze budgetten overschreden dreigen te worden. Je ziet kansen voor verbetering, stelt ambitieuze doelen en dit alles om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Je kijkt dus niet alleen naar de uitdagingen op de korte termijn, maar ziet ook het grotere plaatje.

Op de parken worden op dit moment veel nieuwe dingen gebouwd en opgezet. Als general manager heb jij hier in een coördinerende rol. Van jou wordt verwacht dat dit proces in goede banen wordt geleid en ook wordt meegedacht. Dit vraagt van jou veel kennis op het gebied van facilitair, techniek & receptie.

Kortom: een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid!

Wat kun je van ons verwachten?

 • Salaris tussen de € 3.800,- en € 4.400,- o.b.v. kennis en ervaring;
 • Uitdagende fulltime functie met veel vrijheid;
 • Smartphone en laptop (Office 365);
 • Leaseauto;
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een warm welkom door een gedreven team;
 • Korting voor jou, familie en vrienden bij het boeken van een Roompot vakantie of bezoek van onze wellness centra + gratis gebruik van diverse Roompot faciliteiten zoals bowling en  zwembaden;


Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct met je CV en motivatie!

Een assesment is onderdeel van de sollicitatieprocedure

Wie ben jij?

 • Hebt minimaal 5 jaar managementervaring in toerisme/hospitality.
 • Je hebt in het bijzonder veel affiniteit met de afdelingen receptie, facilitair en techniek;
 • Beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Zet gastbeleving centraal;
 • Bent resultaatgericht, zelfstandig en daadkrachtig;
 • Behoudt altijd het overzicht maar hebt ook oog voor detail;
 • Weet het team uitstekend te coachen en te motiveren;


Jouw bestemming
Aan de zuidkant van het Veerse Meer, langs de dijk van het Zeeuwse Wolphaartsdijk, vind je Roompot Park de Veerse Kreek. Het is een veelzijdige locatie die volop in aanbouw is. Het is hard op weg om een nieuwe toplocatie in Zeeland te worden. Je vindt hier diverse faciliteiten zoals een zwembad, kidsclub en een supermarkt. Verder ben je verantwoordelijk voor Waterpark Veerse Meer, gelegen in de driehoek tussen Goes, Middelburg en Vlissingen. Je vindt hier veel luxe water- en dijkvilla’s, cottages en chalets, waar het aan niets zal ontbreken. Tot slot is Roompot Résidence de Veerse Wende onderdeel van jouw werkveld. Hier vind je veel moderne villa’s aan het water. Het is gelegen in het Zeeuwse dorp Arnemuiden.

Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid!