Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Facilitair

Techniek


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vastContactgegevens

Adres:

Zorgstroom en WVO Zorg heten nu: Amarijn

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202305190014

Solliciteer

Huishoudelijke hulp Wmo - schoonmaken met zorg (nu ook 's avonds/in 't weeken

Zorgstroom en WVO Zorg heten nu: Amarijn - Zorgstroom

Einddatum: zondag 16 juni 2024

Voor onze thuiswonende cliënten op Walcheren zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen. Kun jij schoonmaken als de beste en houd je van persoonlijk contact? Wil je graag je steentje bijdragen, zodat onze cliënten in de gemeenten Middelburg, Vlissingen en Veere zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen? Dan willen we jou heel graag ontmoeten!

Als Huishoudelijke Hulp stap je in het leven van onze cliënt en je laat je een schoon en opgeruimd huis achter. We hebben cliënten in alle leeftijdscategorieën, waarbij de meerderheid 70 plus is. Het doel bij deze laatste groep is om die ondersteuning te bieden die ervoor zorgt dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. Je stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt en ondersteunt in de taken die de cliënt zelf niet meer kan uitvoeren. Je bent in staat een professionele vertrouwensrelatie met de cliënt op te bouwen en deze te onderhouden.

Onze cliënten ontvangen hulp op een moment naar keuze. We bieden mogelijkheden tot het ontvangen van hulp van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 8.00 en 12.00 uur. Je geeft zelf aan hoeveel uren je beschikbaar bent op welke dagen. Afhankelijk van je beschikbaarheid bekijken we voor hoeveel uur jij aan het werk kan gaan. Het maximum aantal uren dat je in deze functie kunt werken is 24 uur per week. De functie biedt volop mogelijkheden om werk, privé en studie-/schooltijden te combineren. Het werk geeft veel ruimte om op jouw werkdag de werkzaamheden samen met de cliënt af te stemmen.

Wanneer je bij Zorgstroom werkt, zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie of opgeleid te worden.
Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wat werken bij Zorgstroom zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met diverse opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Je krijg je bij ons een medewerkerspas waarmee je bij ruim 150 lokale ondernemers korting krijgt.

Wat breng jij mee?

 • Ervaring met huishoudelijke werkzaamheden
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent empathisch en integer en hebt verantwoordelijkheidsgevoel 
 • Je bent flexibel en denkt graag mee
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Woonachtig op Walcheren (gemeente Middelburg, Veere of Vlissingen)
 • Het hebben van eigen vervoer; fiets, auto of scooter, is noodzakelijk.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor 7 maanden, bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden word je contract voor bepaalde tijd verlengd.
 • Een salaris conform de cao VVT, inschaling voor de functie van inschaling voor de functie van Huishoudelijke Hulp voor de Wmo, HBH-schaal, maximaal (afhankelijk van relevante werkervaring), €2.581,30 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, dit is een maximaal bruto uurloon van €16,49
 • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%)
 • Reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
 • Heb je een zorgverkering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting op de aanvullende verzekeringen
 • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid.

 

Meer informatie en solliciteren?

Wanneer je inhoudelijke vragen hebt of extra informatie over deze functie wilt, kun je bellen met Wendy Streng (Wmo-bemiddelaar) via telefoonnummer 0118-684124. Ook kun je gebruik maken van WhatsApp via telefoonnummer 06-10835250. Wil je graag aan de slag bij Zorgstroom, reageer dan snel!

Zoek je vakantiewerk? Dan is deze functie wellicht ook iets voor jou!

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag behoort tot de aanstellingsprocedure.

Bekijk locatie