Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO

Overig


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Management, Directie

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

WVO Zorg

Vredehoflaan 370

4382 CJ Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 360

4380 AJ Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Hrm WVO Zorg

0118-448309www.wvozorg.nl/

Vacaturenummer:

V202305220037

Solliciteer

Teamleider

WVO Zorg - Verpleeghuis Vondellaan en Picassoplein

Einddatum: maandag 05 juni 2023

Jouw uitdaging

Als teamleider zorg geef je leiding aan medewerkers van meerdere zorgteams en bewaak je de kwaliteit en continuïteit van de zorg aan onze cliënten. Je begrijpt het operationeel proces van de zorg en kan (beleids-) ontwikkelingen vertalen naar wat dit voor een team of individu betekent. Daarnaast lever je een bijdrage aan ontwikkelingen binnen de locatie en teams.

Je bent een verbindende schakel en met jouw kennis en ervaring weet je mensen te motiveren. Je schakelt makkelijk tussen de verschillende leidinggevende technieken, waarbij je de teamleden overwegend coacht op en faciliteert in het nemen van eigen regie en verantwoordelijkheid. Je stimuleert en ondersteunt je teamleden om niet alleen zaken te signaleren, maar ook om oplossingen te bedenken en deze in de praktijk tot uitvoering te brengen en je weet wanneer je sturend moet zijn.

Je draagt  onze visie actief uit en bewaakt de kwaliteit van arbeid, waarbij je toeziet op een verantwoorde kwantitatieve en kwalitatieve personeelsbezetting en een goede leeromgeving voor leerlingen en stagiaires. Je bouwt mee aan een cultuur waarin samenwerking centraal staat en waarin iedere medewerker zich verantwoordelijk voelt voor het eigen handelen en resultaten. Je gaat problematiek niet uit de weg, maar zorgt er met jouw proactieve houding juist voor dat deze door het team opgelost wordt. Je creëert draagvlak voor nieuw beleid en/of nieuwe werkwijzen, en vertaalt ideeën uit de teams naar operationeel of tactisch beleid. Je bent analytisch ingesteld en stuurt op ontwikkeling, resultaten en kwaliteit.

Jouw werkplek en functie

Samen met drie collega teamleiders en de zorgmanager, ben je onderdeel van het managementteam van verpleeghuis Vondellaan en Pablo Picasso. Je werkt nauw samen met je collega teamleiders, als het gaat om de afstemming en inzet van het verpleegkundig team en het welzijnsteam. Samen met ongeveer 241 medewerkers van beide locaties, zorgen jullie ervoor dat iedere dag de moeite waard is voor onze bewoners.

Verpleeghuis Vondellaan is gevestigd op de locatie Ter Reede in Vlissingen. Het verpleeghuis beschikt over 16 kleinschalig woningen waar 104 bewoners met psychogeriatrie ziektebeelden verblijven. Deze locatie werkt nauw samen met het verpleeghuis Pablo Picasso, op deze locatie zijn 4 kleinschalige woningen en wonen 28 cliënten met een psychogeriatrisch ziektebeeld.

Het verpleeghuis Vondellaan en Pablo Picasso heeft het Internationale Planetree label behaald; een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg! Zo besteden we veel aandacht aan initiatieven om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Denk aan daglicht-simulatie, welzijn op maat en video interventie. Wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.

wie zoeken wij

  • Je bezit een relevant Hbo-diploma aangevuld met kennis van de zorgsector.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie en/of het coachen/faciliteren van medewerkers en het coördineren van processen in de zorg.
  • Je hebt een positieve instelling waarbij je denkt in mogelijkheden en hebt oog voor verschillende behoeften en belangen.
  • Je krijgt energie van verander- en ontwikkelingstrajecten.
  • Door jouw organisatiesensitiviteit weet je binnen afzienbare tijd organisatieprocessen je eigen te maken. Je snapt dat de onderstroom belangrijk is, maar laat je er niet door hinderen en maakt dit bespreekbaar.
  • Je beschikt over analytisch vermogen, besluitvaardig, overtuigingskracht en inlevingsvermogen.

 

Wij bieden

  • Een uitdagende baan in een organisatie die volop in ontwikkeling is, en waar gewerkt wordt vanuit een Planetree/mensgerichte visie.
  • Een passend salaris volgens FWG 55 (maximaal € 4.558,88 op basis van 36 uur).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan en een inkomensaanvulling verzekering.
  • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder e-learningsmodules van GoodHabitz.

 

Meer informatie over de functie

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Marieke de Hoop – Keijzer        , zorgmanager. Zij is tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer 06 8359 8412.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, klik dan op onderstaande solliciteren-knop, daarbij word je doorverwezen naar de website van WVO Zorg. Daar vind je meer info over deze en andere vacatures en kun je direct online solliciteren door op de sollicitatieknop te klikken als je een vacature bekijkt. Ook vind je daar meer informatie over WVO Zorg.