Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

ICT, Telecom

Maritiem, Off-shore


Functiesoort:

Automatisering, Internet

Techniek

Overig


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

HB17 Werkt

Kleine Kade 45

4461 AS Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Robert Vergouwe

0113-296310www.hb17.nl

Vacaturenummer:

V202305220051

Solliciteer

IT service engineer

HB17 Werkt - Nieuwe Kleverskerkseweg 25 Middelburg

Einddatum: zondag 16 juli 2023

 

Wat ga je doen?

Bij NexusOcean werk je in een klein en hecht team aan communicatie voor de scheepvaart. Die communicatie verloopt o.a. via satellietverbindingen, en daar komt best wel wat bij kijken. Als IT Service Engineer ben je van A tot Z betrokken bij verschillende projecten. Van het configureren en gebruiksklaar maken van de apparatuur, via installatie aan boord tot het oplossen van storingen.

 

Wie ben jij?

Je hebt interesse in innovatieve communicatiemiddelen en scheepvaart. Je vindt het leuk om wat van de wereld te zien. Omdat niet alle werkzaamheden aan boord zich lang van te voren laten plannen, ben je flexibel om redelijk ad-hoc op pad te gaan.Je bent in het bezit van rijbewijs B, hebt een relevante opleiding op tenminste MBO4 niveau en bent bereid om je vakkennis op peil te brengen/houden door middel van cursussen. Je bent zelfstandig, probleemoplossend en besluitvaardig. Aan boord van een schip vertegenwoordig je NexusOcean op een professionele manier, en sta je stevig in je schoenen. Vakinhoudelijk zoeken we iemand met kennis van:

  • MS-Server (2008 t/m 2022)
  • MS-AD, DNS, DHCP services
  • Networking en cybersecurity


Vanwege het internationale aspect van deze functie is een goede beheersing van het Engels noodzakelijk.

 
Wat bieden wij?

Na een eerste kennismakingsgesprek bij HB17 doorloop je de procedure bij NexusOcean. Je treedt direct bij hen in dienst en krijgt een aantrekkelijk salaris. Verder kun je rekenen op reiskostenvergoeding, bonusregeling, laptop en telefoon van de zaak. 

Eens in de vier weken heb je een week lang bereikbaarheidsdienst, hiervoor ontvang je een financiële vergoeding.

Als je op reis bent, worden vervoer en accommodatie netjes voor je geregeld. De kosten die je maakt voor eten en drinken kun je declareren.

 
Over de opdrachtgever

NexusOcean verzorgt communicatie oplossingen voor rederijen en de offshore. Vanuit het mooie kantoor in Middelburg opereren ze internationaal. Je komt te werken in een klein en hecht team, waar ook ruimte is voor gezelligheid. Dagelijks wordt de lunch verzorgt door de werkgever.