Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V202305220073

Solliciteer

Operationeel Manager

Roompot Vakanties - 4371NP, Koudekerke

Einddatum: vrijdag 21 juli 2023

Als operationeel manager ben je verantwoordelijk voor het coachen en stimuleren van het personeel werkend op de afdelingen frontoffice, technische dienst en beheer op vakantiepark Noordzee Résidence Dishoek. Samen zorgen jullie voor een optimale vakantiebeleving voor onze gasten.

Even voorstellen...
Als operationeel manager ben je verantwoordelijk voor het coachen en stimuleren van het personeel werkend op de afdelingen frontoffice, technische dienst en beheer op vakantiepark Noordzee Résidence Dishoek. Samen zorgen jullie voor een optimale vakantiebeleving voor onze gasten. De eindverantwoording, het waarborgen en verhogen van de kwaliteit en het in oog houden van het financiële aspect ligt bij jou!

Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...
In de functie van operationeel manager ben je operationeel eindverantwoordelijk en fungeer je als een bruggenbouwer met de nodige praktijkkennis op zak. Jij zal je gaan richten op de afdelingen frontoffice, huishoudelijke dienst, technische dienst en beheer. In deze rol ben jij voornamelijk op de werkvloer te vinden. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van een drietal collega’s, twee op de front office en één in de technische dienst. Maar jij hebt daarnaast ook een helicopterview waardoor je de kwaliteit kan verhogen en processen kan naleven en/of verbeteren. Om de kwaliteit te waarborgen en processen te verbeteren, sta je ook nauw in contact met externe partijen en leveranciers. Ook het menselijke aspect is voor jou belangrijk; jij weet wat de behoefte is van jouw collega’s zodat jij hen op de juiste manier kunt coachen en stimuleren. Daarnaast staat gastvrijheid bij jou hoog in het vaandel!

Omdat alle huizen op dit park in het bezit zijn van eigenaren is het contact met de VVE zeer belangrijk. Jij weet de eigenaren goed te ondersteunen en de ontwikkeling van het park door te zetten. Naast de operationele aansturing, ben je ook verantwoordelijk voor het financiële plaatje. Gezamenlijk heb je één doel; onze gasten een onvergetelijk verblijf bieden!

Wat kun je van ons verwachten?
  • Een brutosalaris op basis van werkervaring tussen de €3.219,19 en €3884,52
  • Smartphone, Laptop (Office 365);
  • Uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden;

Wie ben jij?
  • Hebt minimaal 3 jaar ervaring in een managementfunctie (bij voorkeur in een facilitaire rol);
  • Beschikt over HBO werk- en denkniveau; 
  • Weet het team uitstekend te coachen en te motiveren;
  • Behoudt te allen tijde het overzicht maar hebt ook oog voor detail;
  • Bent transparant: je zegt wat je doet en je doet wat je zegt;

Jouw bestemming
Onder aan de duinen op nog geen 50 meter afstand van het strand bevindt zich het rustieke Noordzee Résidence Dishoek. Het Resort bevat 67 luxe villa’s en 24 luxe appartementen. Aangrenzend aan het park bevindt zich het idyllische plein van Dishoek met sfeervolle horecagelegenheden. Alle ingrediënten voor een prachtige werkomgeving!

Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid!