Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Marketing, PR, Communicatie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V202305230091

Solliciteer

Marketing projectcoördinator

Roompot Vakanties - 4462HK, Goes

Einddatum: vrijdag 30 juni 2023

Als marketing projectcoördinator bij Roompot draag je verantwoordelijkheid voor meerdere marketing- en communicatieprojecten, van opstart tot en met afronding. Zie jij jezelf al in deze cruciale rol in onze groeiende organisatie?

Even voorstellen...
Jij bent als marketing projectcoördinator betrokken bij meerdere marketing- en communicatieprojecten. Vanaf de opstart tot de afronding, jij bent de motor die het project gaande houdt. Je stelt  de planning op en bepaalt het daaraan verbonden budget. Vervolgens informeer je het projectteam, dat je per project samen stelt, over de te behalen deliverables en de deadlines. Je onderhoudt contact met de diverse interne stakeholders over de voortgang van lopende projecten. Voor hen ben jij het aanspreekpunt voor vragen over de voortgang. Met jouw projectmanagement-vaardigheden loopt alles op rolletjes en wordt ieder project tijdig én binnen budget afgerond. Je zorgt ervoor dat inhoud, kwaliteit en effectiviteit van de output is gewaarborgd. Je signaleert risico’s en knelpunten, denkt drie stappen vooruit en weet goed hoe je een projectteam kan motiveren en bijsturen.

Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...
Je komt te werken in ons marketingteam van ongeveer dertig collega’s met diverse specialismes. Bij marketing zijn we verantwoordelijk voor e-commerce, een excellente user experience en bouwen we aan een stevig Roompot merk. De customer journey bepaalt onze way of working. We plannen high tech en high touch campagnes en rekenen af op harde én softe conversies, ambassadeurs en retention.

In de rol van marketing projectcoördinator ben je onderdeel van een team projectmanagers- en – coördinatoren. De projecten komen vanuit diverse interne opdrachtgevers, bijvoorbeeld van het team Guest Experience, de afdeling HR of onze Customer Journey managers. Binnen jouw team verdelen jullie de projecten.

De projecten waarvoor jij verantwoordelijke bent kunnen in verschillende stadia zitten, dus je agenda is goed gevuld met een breed scala aan verschillende afspraken. Zo ben je o.a. uitgenodigd voor de kick-off van een nieuw te ontwikkelen vakantiepark. Vanuit jouw rol ga je een belangrijke rol spelen in de oplevering van alle online en offline communicatie rondom dit nieuwe park. Van achter je bureau ga je op zoek naar de juiste interne of externe resources voor een van je projectteams. Welke kennis en vaardigheden heb je nodig voor het team en wie heeft deze in huis?

Tijdens de lunch op het dakterras van ons werkcafé, onder het genot van een vers bereid broodje, praat je bij met je collega’s en toets je nog even snel of het idee dat je hebt voor een nieuwe campagne ook door anderen positief wordt ontvangen. En of ze eventueel nog aanvullingen hebben.

Na de lunch, ga je aan de slag met een online presentatie van een vormgevingsconcept met je stakeholders. Ook werk je de dagelijks projectrapportages bij, zodat je altijd een actuele status van planning en budget kunt presenteren. Je maakt de agenda voor van een van je terugkerende projectteamoverleggen. Aan het einde van de middag heb je tijd voor jezelf geblokt om een conceptvoorstel en offerte goed te toetsen op de projectuitgangspunten. Door je tijd goed te verdelen tussen het denk- en doe werk heb je weer een productieve dag achter de rug.

Wat kun je van ons verwachten?
We weten dat we een hoop van je vragen, maar daar krijg je ook wat voor terug:

 • Salariëring volgens de cao Recreatie in schaal 7 of 8 (€2.800,- / €3.450,-) afhankelijk van je opleiding en werkervaring op fulltime basis;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer (vanaf 5 km enkele reis) of een ov-reiskostenvergoeding; Kosten voor het reizen met openbaar vervoer vergoeden we volledig o.b.v. abonnement. Er is een bushalte direct voor de deur van ons hoofdkantoor, dus naar je werk reizen met OV is gemakkelijk en snel.;
 • Een dienstverband van 32 tot 38 uur per week;
 • Laptop (Office 365);
 • Een zeer veelzijdige en afwisselende functie;
 • Trainingen en cursussen die bijdragen aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Werken bij de Europese marktleider in de recreatiesector;
 • Gedreven collega’s die samen met jou het vakantiepark van de toekomt willen ontwikkelen;
 • Korting voor jou, jouw familie en vrienden bij het boeken van een Roompot vakantie of bezoek aan onze beauty- & wellnesscentra;
 • Gratis gebruik van diverse sportieve faciliteiten op onze parken zoals bowling, padel,  tennis en zwembad.


Wie ben jij?

 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in een middelgrote tot grote organisatie
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een relevantie studierichting (marketing, communicatie, etc.)
 • Ervaring in het zelfstandig managen van marketingprojecten
 • Oog voor detail en kwaliteit; jij weet dat het verschil in de kleine dingen zit
 • Een heldere en gestructureerde manier van communiceren en rapporteren


Jouw bestemming
Roompot is ambitieus , Europees marktleider in vakantie-aanbod is ons doel. We zijn sterk en onafhankelijk en onder één dak hebben we een unieke combinatie van ontwikkeling, beheer en management van resorts, een geavanceerd boekingsplatform en zijn we verhuurpartner. Alles wat we doen, doen we om gasten te laten voelen dat ze meer dan welkom zijn. We omarmen de waarden: Clear, Committed, Connected en Curious. We zijn nieuwsgierig, gedreven, nuchter en voelen ons verantwoordelijk voor onze gasten en huiseigenaren.  . De lijnen binnen onze organisatie zijn kort en we waarderen het als je meedenkt, zodat de vakanties van onze gasten nóg leuker worden en persoonlijke gastvrijheid nog meer inhoud krijgt.

Op het moderne hoofdkantoor kom je terecht in een warme en collegiale sfeer. Door de ruim opgezette flexplekken heb je elke dag weer een andere dynamiek met je collega’s. Er staat gratis vers fruit voor je klaar en in het werkcafé met dakterras zijn iedere dag betaalbare vers gemaakte, gezonde lunches verkrijgbaar. Daag tussendoor je collega’s uit voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal. En na werktijd? Dan kun je fanatiek aan de slag in de gratis fitnessruimte óf op het looppad rond het pand. Bovendien vinden regelmatig toffe personeelsborrels plaats in het werkcafé. Daarnaast geniet je van vele voordelen, zoals korting op een vakantie en gratis bezoekjes aan de zwembaden, squash- en bowlingbanen. 

Tot snel!