Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO

Overig


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Overig


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

FlexibelContactgegevens

Bezoekadres:

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen

Wielingenlaan 2

4535 PA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Recruitment ZorgSaam

0115-688298www.zorgsaam.org

Vacaturenummer:

V202305230100

Solliciteer

Neuroloog

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen - Ziekenhuis de Honte

Einddatum: donderdag 22 juni 2023

De afdeling neurologie is op zoek naar een enthousiaste waarnemend collega neuroloog om het team te versterken.  

Neuroloog 
(Terneuzen, Oostburg en Hulst, 18 uur per week met zicht op fulltime)

De omgeving   
Zeeuws-Vlaanderen is een prachtig gebied gelegen tussen de Westerschelde en België met veel ruimte, recreatiemogelijkheden en natuurschoon. Mooie steden als Middelburg, Goes, Gent en Brugge liggen in de buurt. Het is een zeer prettige regio om te wonen en te werken.

De organisatie 
ZorgSaam Ziekenhuis is het enige ziekenhuis in Zeeuws-Vlaanderen en de grootste werkgever van deze regio. Het is gelegen aan de zuidrand van Terneuzen, op ongeveer 15 km van de Belgische grens. Het ziekenhuis is lid van de Vereniging Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ) en is Qualicor Europe geaccrediteerd (voorheen: NIAZ). Het werd enkele jaren geleden nog uitgeroepen tot het nummer 1 streekziekenhuis van Nederland.

Samenwerkingen 
Er wordt samengewerkt met meerdere ziekenhuizen in zowel Nederland als België. De tertiaire zorg vindt grotendeels plaats in het Universitair Ziekenhuis Gent. Het ZorgSaam Ziekenhuis behoort tot de ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen, dat een uitgebreid netwerk heeft van ouderenzorg en thuiszorg. Verder wordt samengewerkt met de regionale huisartsen in de vorm van anderhalvelijnszorg.
Wekelijks komt een neurochirurg uit UZ Gent spreekuur doen in Terneuzen. Eens per maand worden er door de neurochirurg spinale lumbale operaties in ons ziekenhuis uitgevoerd.

De vakgroep  
De vakgroep bestaat uit 6 neurologen. De neurologie wordt in de volledige breedte uitgeoefend, waarbij er ruimte is voor aandachtsgebieden.
Het ziekenhuis heeft 3 locaties. De hoofdlocatie is gevestigd in Terneuzen, alwaar ook de acute en klinische zorg geconcentreerd is (o.a. stroke-unit, SEH). Daarnaast vindt er poliklinische zorg plaats op de nevenlocaties in Hulst en Oostburg. Op de polikliniek zijn vier verpleegkundigen werkzaam, die spreekuren doen voor de verschillende aandachtsgebieden (o.a. CVA, Jong Geheugen, Hoofdpijn, MS, Parkinson). EMG, EEG, SSEP, zenuwecho en autonoom functieonderzoek/kantelproef worden uitgevoerd op onze goed uitgeruste KNF-afdeling.
Voor wacht op de SEH wordt 24/24 waargenomen door o.a. SEH-arts KNMG en intern opgeleide basisartsen. In de diensturen leveren zij ook de acute zorg voor opgenomen patiënten.

Profiel 

  • BIG-geregistreerde neuroloog met een allround kennis en ervaring binnen het vakgebied;
  • Naast het feit dat jouw werkzaamheden verantwoordelijkheid en deskundigheid vereisen, is het belangrijk dat je een echte teamplayer bent, flexibel met een klantgerichte houding;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je bent goed op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in je vakgebied.

Aanbod 

  • Een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van 18 uur per week. In verband met een naderend pensioen zal deze functie op termijn uitgebreid worden naar 36 uur;
  • Je standplaats is Terneuzen, maar je kunt ook op de andere ziekenhuislocaties worden ingezet;
  • Bij een dienstverband zijn de arbeidsvoorwaarden conform AMS;

Informatie 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas van Hoeve, voorzitter vakgroep, via 0115-688532 of via mail, b.vanhoeve@zzv.nl.

Ook wanneer u benieuwd bent of er andere mogelijkheden zijn om de waarneming in te vullen.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.