Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

Overig


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uurContactgegevens

Adres:

Juvent

Park Veldzigt 43

4336 DW Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 140

4330 AC Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Conny Mesu

0118632357www.juvent.nl

Vacaturenummer:

V202305240010

Solliciteer

Speltherapeut

Juvent - Abraham Beeckmanlaan 6 4691JZ Tholen

Einddatum: zondag 11 juni 2023

Wij zijn Juvent, de Zeeuwse jeugdzorgspecialist. Wij stellen alles in het werk om de hulpvraag van jongeren en ouders zo goed mogelijk te beantwoorden en zoeken een Speltherapeut om hieraan bij te dragen. Als medewerker van Juvent weet je: jouw werk heeft zin!

 

Speltherapeut

12 uur per week

 

Jouw zinvol werk

Speltherapie wordt gegeven aan kinderen in de leeftijd van 3 tot 13 jaar. Je wordt voornamelijk betrokken bij multiproblem situaties. Je observeert tijdens een sessie het gedrag voor diagnostiek. Je stelt een speltherapeutisch behandelplan op en voert deze uit. Het behandelen en begeleiden doe je op indicatie van een gedragsdeskundige van Juvent of een gemeente. Wij hanteren een systemische benadering, waarbij je de ouders bij de speltherapie betrekt en contacten onderhoudt met het netwerk van het kind. Je zorgt voor een terugkoppeling aan ouders en verwijzers over de start, voortgang en afsluiting van de speltherapie. Waar nodig sluit je aan en zoek je afstemming met een multidisciplinair team. Ook lever je een bijdrage aan het zichtbaar maken van (de toegevoegde waarde van) speltherapie bij verwijzers en samenwerkingspartners.

 

Hier ga je aan de slag

Je gaat werken op onze locatie in Tholen. Je maakt onderdeel uit van een zelf-organiserend team met (spel)therapeuten die op andere locaties werken. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig met je eigen cliënten aan de slag. In je casussen krijg je ondersteuning van een gedragsdeskundige. Met je collega’s heb je geregeld teamoverleggen en casusbesprekingen. Uiteraard kan je ook bij je collega’s terecht voor ondersteuning of afstemming.

Je levert vanuit jouw rol een waardevolle bijdrage aan het hulpverleningsproces en je neemt de verantwoordelijkheid om de kwaliteit van onze zorg zo hoog mogelijk te houden. Samenwerking is hierbij het uitgangspunt.

 

Jij bent zinvol omdat

Je een afgeronde beroepsgerichte opleiding op hbo-niveau hebt, aangevuld met de post-hbo opleiding Speltherapie en werkervaring in de jeugdhulpverlening. Je bent goed in het uitvoeren van speldiagnostiek en het individuele therapieproces. Daarvoor heb je kennis van en ervaring met kinderpsychiatrische problematiek. Je voelt je lekker als je zelfstandig kan werken, maar je zoekt ook afstemming met je collega’s. Het cliënt-centered werken staat bij jou voorop. Je voelt je verantwoordelijk voor een kwalitatieve hulpverlening en je reflecteert daarbij op je eigen handelen. Betrokkenheid bij en inlevingsvermogen in het kind is voor jou niet meer dan normaal. Je gebruikt je creativiteit om je doelen te bereiken.

 

Wat je van ons mag verwachten

Juvent is een goede werkgever die jou het professionele vertrouwen geeft en ruimte creëert voor persoonlijke ontwikkeling. De kwaliteit van onze hulpverlening staat of valt met de kwaliteit van onze medewerkers. Met ons eigen opleidingsprogramma Juvent Academie bieden wij onze medewerkers dan ook een grote diversiteit aan vakmodules én persoonlijke ontwikkelingstrainingen. Je kan ook gebruik maken van e-learning via GGZ Ecademy en GoodHabitz. Het team wordt gecoacht door een teamcoach en er is de mogelijkheid om intervisie te volgen. Zo ondersteunt Juvent in individuele en collectieve ontwikkelbehoeften.

 

En verder…

  • belonen we jouw zinvol werk conform cao Jeugdzorg en ben je ingeschaald in salarisschaal 9 (minimaal € 2817,- en maximaal € 4207,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week);
  • krijg je bovenop je loon 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Ook ontvang je reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en volledige vergoeding van de tunnelkosten;
  • is jouw gezondheid belangrijk voor ons. Je krijgt toegang tot ons Ju-Fit programma om vitaal en duurzaam inzetbaar te blijven;
  • als thuiswerken mogelijk is in je functie, faciliteren we jou in een goede thuiswerkplek en een vergoeding;
  • ontvang je iedere maand € 20,- bruto van Juvent als tegemoetkoming zorgverzekering;
  • hebben we een actieve personeelsvereniging;
  • nemen we je in eerste instantie aan voor een jaar, met daarna de mogelijkheid op een vaste aanstelling. Je krijgt een contract per 1 september 2023 voor 12 uur per week. Eventueel zijn meer uren in overleg mogelijk op andere locaties van Juvent;
  • is Juvent constant in beweging en heeft regelmatig vacatures. Als interne kandidaat zie je deze als eerst en heb je voorrang op externe kandidaten.

 

Leer je toekomstige collega kennen

Wil je er achter komen hoe je werkdag er uit kan komen te zien? Neem dan contact op met je toekomstige collega Stephanie Versluijs via 06-53513865 of Charlotte Witte via 06-30070096

 

Herken jij jezelf?

Wacht niet te lang met solliciteren en stuur hieronder gemakkelijk jouw motivatie en CV naar ons door op onderstaande solliciteerbutton te drukken. Doe dit in ieder geval voor 12 juni 2023. De sollicitatiegesprekken staan gepland op vrijdag 16 juni.