Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Juvent

Park Veldzigt 43

4336 DW Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 140

4330 AC Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Conny Mesu

0118632357www.juvent.nl

Vacaturenummer:

V202305240019

Solliciteer

Gedragsdeskundige

Juvent - Zeeland

Einddatum: zondag 23 juli 2023

Wij zijn Juvent, de Zeeuwse jeugdzorgspecialist. Wij stellen alles in het werk om de hulpvraag van jongeren en ouders zo goed mogelijk te beantwoorden en zoeken een gedragsdeskundige om hieraan bij te dragen. Als medewerker van Juvent weet je: jouw werk heeft zin!

 

Gedragsdeskundige

 24-28 uur per week

 

Jouw zinvol werk

Je ondersteunt, adviseert en coacht collega-professionals, individueel of in teamverband inhoudelijk over complexe problematiek. Je helpt ze bij het vaststellen en uitvoeren van hulpverleningsplannen en voert diagnostische onderzoeken uit. Je vertaalt helder, overtuigend en in concreet handelen de psychiatrische, psychologische en orthopedagogische inzichten omtrent complex gedrag. Vanuit je deskundigheid lever je een bijdrage aan inhoudelijk beleids- en methodiekontwikkeling en aan scholing en deskundigheidsbevordering van de teams. Buiten normale werktijden ben je in afwisseling met je collega gedragsdeskundigen achterwacht voor de bereikbaarheidsdienst.

 

Hier ga je aan de slag

Je komt te werken in een team met enkele andere enthousiaste gedragsdeskundigen. Je gaat aan de slag binnen het cluster Ambulant & pleegzorg én het cluster Dagbehandeling/BSO+/Jongerenteams. Een deel van je werkzaamheden zul je in ieder geval uitvoeren binnen regio Zeeuws-Vlaanderen.

Je hebt frequent overleg met je collega’s over casuïstiek, diagnostiek en inhoudelijke doorontwikkeling. Daarnaast werk je nauw samen met de teamcoaches en managers om de behandeling voor de kinderen zo optimaal vorm te kunnen geven.

Je levert vanuit jouw rol een waardevolle bijdrage aan het hulpverleningsproces en je neemt de verantwoordelijkheid om de kwaliteit van onze zorg zo hoog mogelijk te houden. Samenwerking is hierbij het uitgangspunt.

 

Jij bent zinvol omdat

je een afgeronde wetenschappelijke opleiding Orthopedagogiek of Psychologie hebt. Bij voorkeur heb je al de nodige werkervaring in het vakgebied. Je hebt ervaring op het gebied van diagnostisch onderzoek en bij voorkeur in het bezit van BAPD. Als professional beschik je over een BIG-registratie of SKJ-registratie (zie www.skjeugd.nl). Ben je nog niet geregistreerd, dan voldoe je in ieder geval aan de voorwaarden voor registratie. Werken in een multidisciplinair team is niet nieuw voor je.

Als je gedragstherapeutische ervaring hebt is dat een pré. In ieder geval heb je kennis over trauma, hechting, systeemgericht en oplossingsgericht werken. Je bent een uitstekende communicator met innovatieve en enthousiasmerende kwaliteiten. Daarnaast ben je initiatiefrijk, stressbestendig en heb je flexibiliteit om met de uiteenlopende vraagstukken en situaties om te gaan.

 

Wat je van ons mag verwachten

Juvent is een goede werkgever die jou het professionele vertrouwen geeft en ruimte creëert voor persoonlijke ontwikkeling. De kwaliteit van onze hulpverlening staat of valt met de kwaliteit van onze medewerkers. Met ons eigen opleidingsprogramma Juvent Academie bieden wij onze medewerkers dan ook een grote diversiteit aan vakmodules én persoonlijke ontwikkelingstrainingen. Je kan ook gebruik maken van e-learning via GGZ Ecademy en GoodHabitz. Juvent ondersteunt in individuele en collectieve ontwikkelbehoeften.

 

En verder…

  • belonen we jouw zinvol werk conform cao Jeugdzorg en ben je ingeschaald in salarisschaal 11 (minimaal € 3.506,- en maximaal € 5.298,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week);
  • krijg je bovenop je loon 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Ook ontvang je reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en volledige vergoeding van de tunnelkosten;
  • is jouw gezondheid belangrijk voor ons. Je krijgt toegang tot ons Ju-Fit programma om vitaal en duurzaam inzetbaar te blijven;
  • als thuiswerken mogelijk is in je functie, faciliteren we jou in een goede thuiswerkplek en een vergoeding;
  • ontvang je iedere maand € 20,- bruto van Juvent als tegemoetkoming zorgverzekering;
  • hebben we een actieve personeelsvereniging;
  • nemen we je in eerste instantie aan voor een jaar, met daarna de mogelijkheid op een vaste aanstelling;
  • krijg je een dienstverband voor 24-28 uur per week, afhankelijk van jouw voorkeur.

 

Leer je toekomstige collega kennen

Wil je er achter komen hoe je werkdag er uit kan komen te zien? Neem dan contact op met:

Mariska Luiten, manager ambulant/pleegzorg via 06-57680053 of Audrey de Vries-Koole, gedragsdeskundige dagbehandeling via 06-57785247.

 

Herken jij jezelf?

Wacht niet te lang met solliciteren en stuur hieronder gemakkelijk jouw motivatie en CV naar ons door op de onderstaande solliciteer-button te drukken.

 

We hechten veel waarde aan jouw privacy. Daarom verloopt alle communicatie via een beveiligd sollicitatieportaal.