Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202305240027

Solliciteer

Functioneel applicatiebeheerder

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: dinsdag 06 juni 2023

Functie-informatie


Uren: 24-36 uur
Dienstverband: 1 jaar, met uitzicht op vast
Sluitingsdatum vacature: 6 juni 2023


Voor het Laboratorium Medische Microbiologie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en innovatieve functioneel applicatiebeheerder. Ben jij dat? Dan zorg jij samen met je collega’s, voor het optimaal functioneren, de continuïteit en beschikbaarheid van systemen, analyseprocedures en het leveren van informatieanalyse. Daarnaast geef je advies aan de gebruikersorganisaties. Jouw vernieuwende ideeën worden bij ons erg gewaardeerd. 


Het Laboratorium Medische Microbiologie te Goes is een ambitieus laboratorium met een intensieve samenwerking met andere laboratoria in de regio. Samen met ETZ, Amphia, Bravis en ZorgSaam maken wij gebruik van één laboratorium informatiesysteem, het Glims. Hoofdzakelijk vinden de werkzaamheden plaats op het laboratorium in Goes echter zal bijna dagelijks afstemming zijn met applicatiebeheerders op de andere locaties, daarnaast ongeveer een dag aanwezigheid per maand op een van de andere locaties.

Samen met jouw 4 collega’s binnen het team functioneel applicatiebeheer zorg jij ervoor dat de gebruikers optimaal gebruik kunnen maken van de diverse applicaties en de koppeling van diverse analyse apparatuur. Je bent betrokken bij het initiëren van innovaties, maar ook bij de informatieanalyse en -ontwikkeling binnen het laboratorium. De werkzaamheden vereisen kennis van Glims en programmeren hierin. Het is gebruikelijk dat nieuwe applicatiebeheerders in een opleidingstraject van één tot twee jaar zich dit aanleren. Daarnaast is er een intensieve inhoudelijke samenwerking met de vakspecialisten van het Laboratorium Medische Microbiologie en Immunologie. 

Omdat Glims in belangrijke mate het werkproces stuurt is een optimale inrichting essentieel, denk hierbij aan het aansturen van inzet-robots, visualiseren op dashboards, het ontvangen van analyzers uitslagen tot de het aansturen van de facturatie.

In de nabije toekomst zal het hele systeem met de vele gekoppelde diagnostische analyzers opnieuw ingericht worden, dit is een groot en uitdagend project waarbij samenwerking, technisch inzicht en visie cruciaal is.

We vinden het belangrijk dat je gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk.

Dit vragen we
- tenminste een hbo-opleiding op het gebied van (zorg)informatica aangevuld met vakgerichte                                
  vervolgopleidingen;
- ervaring op het gebied van databasemanagement en informatiesystemen;
- ervaring met projectmanagement en programmeren;
- kennis van de laboratorium- en ziekenhuisorganisaties en bedrijfsprocessen is gewenst;
- Bestaande kennis van microbiologie, Glims, HL7-koppeling, NET, POCT1A, Dimensional insight,       
  Cloverleaf is een pré.

Dit krijg je ervoor terug
Wij bieden een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op verlenging onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. Salariëring volgens FWG schaal 55 (minimaal € 3.270,- en maximaal € 4.611,-) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veelgebruikerstarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.                                                                  
Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

Dit is je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie. 

Meer informatie
Ben je functioneel applicatiebeheerder? Zoek je een nieuwe uitdaging? Lijkt jou een niet alledaagse werkplek super interessant? Denk dan eens aan ons Laboratorium Medische Microbiologie! Wil je eerst een indruk krijgen van ons MMI, wil je eerst sfeer komen proeven, wil je inhoudelijk meer weten over het werk als applicatiebeheerder in een laboratorium? Informatie over de functie is te verkrijgen bij heer Bas Wintermans, arts-microbioloog en hoofd afd. medische microbiologie 0620415555 of Naomi Kramer-Lindhout, meewerkend teamleider Medische Microbiologie en Immunologie 088-1252133. 

Solliciteren
Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden. 


Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.