Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Marketing, PR, Communicatie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202305240028

Solliciteer

Senior adviseur Communicatie & Marketing

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: vrijdag 09 juni 2023

Functie-informatie 

Uren: 24 uur
Dienstverband: 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling
Sluitingsdatum vacature: 9 juni 2023 

Voor de afdeling Communicatie & Marketing zijn we op zoek naar een Senior Adviseur Communicatie & Marketing.
Ben jij een ervaren communicatieadviseur met affiniteit voor marketing? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als senior adviseur Communicatie & Marketing bij Adrz ga je aan de slag in een dynamische omgeving. De reputatie van Adrz en de strategie ‘Samen Zeeland’ vormen de basis voor ons werk. Als senior adviseur Communicatie & Marketing heb je een belangrijke rol bij het verbinden van belangrijke stakeholders. Met de strategie en de reputatie van Adrz in jouw achterhoofd geef je strategisch communicatie- en marketingadvies aan het management van het ziekenhuis. Je denkt mee over positionering, brengt de buitenwereld naar binnen en hebt een belangrijke rol in het beïnvloeden van het beeld dat de in- en externe omgeving over Adrz heeft. Je formuleert communicatie- en marketingbeleid en zorgt voor de implementatie ervan. 

Samen met de andere senior adviseurs ben je aanspreekpunt voor de adviseurs en medewerkers op de afdeling. Je neemt actief deel in projecten en initiatieven als poli 2.0 (efficiënter inrichten van ons proces voor planbare zorg), AYA-zorg (zorg voor jongeren met kanker), commissie Ethiek, etc. Daarnaast ben je één van de boegbeelden van het ziekenhuis richting de lokale, regionale en landelijke media. Je verzorgt de woordvoering of bereidt deze voor. In crisissituaties heb je een belangrijke rol door het formuleren van de juiste boodschappen en advies over de inzet van de juiste middelen richting de juiste stakeholders. Je hebt een hands-on mentaliteit en staat sterk in je schoenen. 

Collega’s in ons ziekenhuis staan vierentwintig uur per dag, zeven dag per week klaar om de best mogelijke zorg te kunnen bieden. Als senior adviseur Communicatie & Marketing moet je bereid zijn om ook buiten de standaard kantoortijden paraat te staan. Jouw kracht ligt in het zoeken van verbinding en de toegevoegde waarde voor Adrz. 

Dit vragen we
- een relevante communicatieopleiding op WO niveau met minimaal 8 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
- in staat een communicatie-strategie te ontwikkelen en om te zetten in beleid en acties; 
- de vaardigheid om knelpunten tijdig te signaleren en management en medewerkers te adviseren. Je toont initiatief en bent vindingrijk; 
- de sociale vaardigheid feedback te geven aan zowel interne als externe stakeholders. Je bent zichtbaar in de organisatie en weet mensen te verbinden;
- goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
De krijg je er voor terug
We bieden je een aanstelling voor de 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 60: minimaal € 3.558,- en maximaal € 5.212,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Ook ontvang je een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Adrz vergoedt de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het T-tagtarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ. Je kan lid worden van onze personeelsvereniging.

Dit worden je collega’s 
Onze afdeling bestaat nu uit 11 enthousiaste collega’s: een manager, 3 senior adviseur, 4 adviseurs, 2 medewerkers en een werkstudent. 

En dit je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie
Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Ilona Wielemaker, Manager Communicatie & Marketing. Ilona is te bereiken via telefoonnummer 06-82944702.

Solliciteren
Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.