Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn

Onderwijs


Functiesoort:

HR, Training, Opleiding

Onderzoek, Wetenschap

Overig


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Allévo

Hollandiaplein 1

4461GT Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 79

4460 AB Goes

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling HR

0612794899www.werkenbijallevo.nl

Vacaturenummer:

V202305240032

Solliciteer

Junior Adviseur leren en ontwikkelen

Allévo - Allévo

Einddatum: woensdag 07 juni 2023

Net afgestudeerd of maak jij een switch in je loopbaan? Bij Allévo zoeken we een junior adviseur leren en ontwikkelen voor 28 tot 32 uur in de week!

In deze veelzijdige functie ben jij dé vraagbaak omtrent leren, ontwikkelen - én administratieve zaken! Iedere dag komen er vragen binnen van bijvoorbeeld medewerkers, leerlingen, externe contacten, nieuwe collega’s, HR-adviseurs of leidinggevenden. De vragen zijn zeer uiteenlopend en dat maakt dat je de vraagbaak én het aanspreekpunt ben. Een rots in de branding dus! Gaan jouw handen al jeuken om aan de slag te gaan en ben je al enthousiast geworden? Hieronder vertellen we jou waar onze organisatie voor staat, onze afdeling en daarna vertellen we je alles over deze functie.

Allévo is een zorgorganisatie waarbij de essentie van onze dienstverlening is; mensen het leven laten leiden dat zij wensen en onze zorgmedewerkers ondersteunen daarbij. Vrijheid van keuze is de kern van onze visie, zowel voor cliënten als voor medewerkers. Onze organisatie kent deskundigheid in alle zorgdomeinen.

De afdeling HR is onderdeel van de ondersteunende diensten binnen Allévo en bestaat uit HR advies, leren & ontwikkelen, recruitment, re-integratieadvies en een HR secretariaat. De afdeling wordt aangestuurd door de manager HR. Allévo is volop in ontwikkeling en ook binnen onze eigen afdeling staan we niet stil. We bouwen nog iedere dag aan een toekomstbestendige organisatie! Onze afdeling is een belangrijke spil in het web van de organisatie en omvat meerdere disciplines. Dit leggen we je graag allemaal uit in een gesprek.

 

Op dit moment is er een groot scala aan cursussen, trainingen, (bij)scholing etc. beschikbaar en komen er allerlei aanvragen bij jou binnen. Het is aan jou om er achter te komen ‘welke vraag zit er achter de vraag?’. Een helikopterview, zo zou je het ook kunnen noemen. Jij durft ook ‘nee’ te zeggen indien de aanvraag niet passend is en zoekt vervolgens samen met de aanvrager naar alternatieven.
Ben je uiteindelijk tevreden met wat je gehoord hebt (wellicht is de aanvraag hier en daar bijgesteld) en dient het een groter doel voor de organisatie? Dan ga je kijken naar de verschillende aanbieders en offertes. Hier kies jij natuurlijk de beste uit en koppel je terug (met advies) naar Marcella (adviseur leren en ontwikkelen). Je kunt wel voorstellen dat organisatorische en communicatie skills in woord en geschrift van groot belang zijn. Jij bent de linking pin tussen opleiding, docent/instructeur en medewerkers. Ook het evalueren van de ervaringen van medewerkers en de kwaliteit van de geboden scholing/training is een onderdeel van je werk. Tevens draag je zorg voor de afhandeling van subsidie aanvragen. Hoe breed en veelzijdig deze functie is, het is wel goed om te weten dat administratie een bijbehorend aspect is.


Een junior functie is écht gericht op groei en daarom vragen we je ook ondersteunende HR-gerelateerde werkzaamheden te verrichten voor HR-advies en zien we graag dat je zelfstandig kleine projecten uitvoert en vervolgens advies uitbrengt.

 

Dit zoeken wij in jou:

  • HBO (voorkeur in de richting van HR of een grote passie voor dit vak)
  • Kennis van de onderwijskaart is mooi meegenomen, maar je leert het ook in de praktijk
  • Het is vooral belangrijk dat je digitaal vaardig bent

 

Wat kun je verwachten:

  • Een contract een jaar met uitzicht op vast
  • Salaris conform COA VVT FWG 45 met een maximaal salaris van €3575,63 bij een fulltime dienstverband
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%)
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Collectiviteitskorting op je aanvullende verzekering bij de CZ
  • Reiskostenvergoeding

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.