Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Docent - MBO Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk


Uren:

Tot 16 uur


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Adres:

Scalda

Vlietstraat 11A

4535 HA Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 102

4530 AC Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Annet de Jonge

0115-641600



www.scalda.nl

Vacaturenummer:

V202305240038

Solliciteer

Docent Wiskunde/Natuurkunde

Scalda

Einddatum: zaterdag 10 juni 2023

Maak je wereld… én die van hen
Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als docent wiskunde/natuurkunde van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan vanuit Scalda betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld en solliciteer bij Scalda.

Met ingang van het nieuwe schooljaar 2023-2024 ontstaat binnen binnen het Vavo op de locaties Middelburg en Terneuzen de vacatures voor Docent Wiskunde (0,2 fte) en Docent Natuurkunde (0,2 fte).

Als docent Wiskunde/Natuurkunde bij het Vavo (Voortgezet Algemeen Volwassenenonderwijs) ben je verantwoordelijk voor het bieden van hoogwaardig onderwijs aan volwassenen die hun middelbare schooldiploma willen behalen. Je speelt een essentiële rol in het begeleiden en ondersteunen van leerlingen die buiten het reguliere onderwijs vallen.

Lees meer over de wereld van het Vavo

Wat ga je doen?

  • Jij zult je expertise inzetten om volwassenen te begeleiden bij het behalen van hun middelbareschooldiploma. Samen gaan we voor succes.
  • Jij past je lesmethoden en -materialen aan om optimaal aan te sluiten bij de behoeften en leerstijlen van onze volwassen leerlingen. We zorgen ervoor dat het relevant en boeiend blijft.
  • Jij hebt de belangrijke taak om de lesstof helder en gestructureerd over te brengen, waarbij je interactie en betrokkenheid stimuleert. Jij creëert een dynamische leeromgeving.
  • Jij bent verantwoordelijk voor het construeren, afnemen en evalueren van betrouwbare schoolexamens. Je meet succes op een objectieve en eerlijke manier.
  • Jij draagt actief bij aan onderwijsontwikkeling en -vernieuwing, samen met het team. Je streeft naar voortdurende verbetering en groei.

Daarnaast biedt je extra begeleiding en ondersteuning aan leerlingen die extra aandacht nodig hebben. Je laat niemand achter en streven naar gelijke kansen voor iedereen.

Ben jij klaar om de wereld van het onderwijs te betreden? Solliciteer nu en word een inspirerende docent Wiskunde/Natuurkunde bij Vavo! Sluit je aan bij ons team en maak vandaag nog het verschil.

Wie ben jij?

  • Jij hebt een voltooide opleiding met eerstegraads bevoegdheid in het vakgebied Wiskunde/Natuurkunde;
  • Jij hebt actuele en diepgaande kennis van vakdidactiek en pedagogiek, waarbij je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en methoden;
  • Jij hebt bewezen vaardigheid in het motiveren, stimuleren en begeleiden van studenten, bijvoorbeeld door succesvolle resultaten in eerdere onderwijservaringen of positieve feedback van collega's en leerlingen.
  • Jij hebt ruime ervaring met het lesgeven aan examenklassen, waarbij je bijvoorbeeld kunt verwijzen naar succesvolle begeleiding van studenten naar goede examenresultaten.
  • Jij hebt een open en inclusieve mindset, met een goed begrip van en respect voor diverse culturen en achtergronden, om effectief te kunnen communiceren en inspelen op de behoeften van de diverse studentenpopulatie bij Vavo.

Met jouw solide opleiding, expertise in vakdidactiek en pedagogiek, bewezen succes in het begeleiden van studenten en ervaring met examenklassen ben jij de ideale kandidaat om het verschil te maken als docent Wiskunde/Natuurkunde bij Vavo. We kijken ernaar uit om jouw passie en talenten in te zetten om onze studenten te inspireren en hen te helpen hun schooldiploma te behalen.

Wat bieden we je?

De functie is conform het functieprofiel docent LC en wordt gewaardeerd in functieschaal LC (min. € 3.527,00 / max. € 5.229,00). Salaris en overige voorwaarden zijn conform cao-mbo.

Naast dat je gedurende alle schoolvakanties vrij bent zijn er ook nog andere aantrekkelijke voorwaarden. Zo krijg je naast het salaris en vakantiegeld een eindejaarsuitkering (de zogeheten 13e maand) en een tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten. Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden zoals studiefaciliteiten, seniorenverlof en nog meer.

Het betreft een reguliere functie, waarbij in eerste instantie een benoeming voor bepaalde tijd (voor de duur van 1 jaar) wordt aangeboden.

Informatie:

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Michel Meulmeester, teamleider Vavo. Telefoonnummer: 06-11623275 of via de e-mail: mmeulmeester@scalda.nl. De functiebeschrijving kun je hieronder downloaden.

De procedure:

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gelijke geschiktheid, voorrang in de procedure. Je kunt voor vrijdag 9 juni 2023 solliciteren. Sollicitaties die niet via de website binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Een assessment kan onderdeel van de selectieprocedure zijn. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 24 in Middelburg. Gelieve hiermee rekening te houden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.