Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Scalda

Vlietstraat 11A

4535 HA Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 102

4530 AC Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Annet de Jonge

0115-641600www.scalda.nl

Vacaturenummer:

V202305240044

Solliciteer

Onderwijsmanager ICT & Mediavormgeving

Scalda

Einddatum: woensdag 31 mei 2023

Maak je wereld… én die van hen
Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als Onderwijsmanager ICT & Mediavormgeving van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan samen met het team ICT & Mediavormgeving betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld en solliciteer bij Scalda.

Per 1 augustus 2023 ontstaat binnen het cluster Maritiem, ICT en Techniek (MIT) de vacature voor Onderwijsmanager ICT & Mediavormgeving (1,0 fte).

Wat ga je doen?

Jij kunt in deze rol je enthousiasme en leiderschap tonen door een team van ICT- en mediavormgevingsprofessionals aan te sturen. Je zorgt ervoor dat jouw team de juiste middelen en ondersteuning krijgt om optimaal te presteren en hun talenten te benutten. Met jouw vastberadenheid en organisatorische vaardigheden, weet je de nodige faciliteiten te realiseren en de werkomgeving te optimaliseren voor het team.

Wat ga je verder doen?

 • Je geeft leiding aan een team van ICT- en mediavormgevingsprofessionals, inclusief het aansturen, motiveren en ontwikkelen van teamleden. Je zorgt voor een heldere communicatie en samenwerking binnen het team en stimuleert een positieve werkcultuur.
 • Je bent verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en coördineren van de dagelijkse activiteiten van het team. Dit omvat het toewijzen van taken, het bewaken van de voortgang en het waarborgen van tijdige oplevering van projecten en taken.
 • Je beschikt over uitgebreide kennis van ICT- en mediavormgevingspraktijken en -technologieën. Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied en zorgt ervoor dat het team over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt om effectief te kunnen werken.
 • Je zorgt ervoor dat de diensten en producten die door het team worden geleverd, voldoen aan de vastgestelde kwaliteitsnormen. Je voert regelmatig controles en evaluaties uit om de kwaliteit en efficiëntie te verbeteren en eventuele tekortkomingen aan te pakken.
 • Je werkt nauw samen met andere afdelingen en belanghebbenden binnen de organisatie om de synergie en samenwerking te bevorderen. Je bouwt en onderhoudt relaties met interne en externe partners om de uitwisseling van kennis en expertise te stimuleren.
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de controle van het budget van de afdeling. Je stelt budgetplannen op, bewaakt de uitgaven en zorgt ervoor dat de middelen effectief worden ingezet.

Ben jij de gedreven onderwijsmanager, vastberaden en in staat om specifieke ondersteuning en faciliteiten te realiseren voor een team binnen een grotere organisatie? Dan hebben we een uitdagende rol voor jou als Onderwijsmanager!

Wie ben jij?

 • Je bent op de hoogte van de (onderwijskundige) ontwikkelingen in het mbo, zoals hybride leeromgevingen, en houdt deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.
 • Je bent een verbinder, van nature nieuwsgierig en in staat om de stijl van coaching aan te passen aan de medewerkers en de situatie.
 • Je hebt ervaring met leidinggeven in het onderwijs, bij voorkeur in het beroepsonderwijs, en hebt een duidelijke visie op leiderschap in het onderwijs.
 • Affiniteit met de sectoren ict & mediavormgeving is een pluspunt. Je hebt inzicht in de maatschappelijke en arbeidsmarktontwikkelingen in relatie tot deze domeinen.
 • Samen met je onderwijsteam kun je ambities formuleren, een teamplan opstellen en de voortgang van de uitvoering bewaken.
 • Je hebt kennis van de organisatie van onderwijskundige processen, bedrijfsmatig ingerichte leeromgevingen, didactische methoden en technieken, examinering, kwaliteitszorg en resultaatverantwoordelijk en faciliterend management.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent in staat om keuzes te maken en de operationele, beleidsmatige, financiële en personele doelstellingen te realiseren.
 • Je kunt netwerken onderhouden en bent innovatief en creatief.

Wat bieden we je?

De functie is conform het functieprofiel Teamleider en wordt gewaardeerd in functieschaal 12 (min. € 4.034,00/ max. € 5.924,00) conform cao-mbo.

Naast het voordeel van vrije dagen tijdens alle schoolvakanties, bieden we ook andere aantrekkelijke voordelen. Zo ontvang je naast je salaris en vakantiegeld ook een eindejaarsuitkering (de zogenaamde 13e maand). We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en daarom bieden we verschillende mogelijkheden, zoals betaald ouderschapsverlof, studiefaciliteiten, seniorenverlof en meer. Bij ons staat persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling hoog in het vaandel

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, het contract verlengd worden dan wel een benoeming voor onbepaalde tijd in deze functie volgen.

Informatie:

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Véronique van de Reijt, Directeur onderwijscluster Maritiem, ICT en Techniek, telefoonnummer: 06-12681844.

De functiebeschrijving kun je hieronder downloaden.

De procedure:

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gebleken geschiktheid, voorrang in de procedure. Je kunt voor 30 mei 2023 solliciteren. Sollicitaties die niet via de website binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Een assessment kan onderdeel van de selectieprocedure zijn. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 23. Gelieve hier rekening mee te houden.