Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Dienstverband:

Vast


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

N.V. Westerscheldetunnel

Westerscheldetunnelweg 1

4454 PD Borssele

Nederland


Postadres:

Postbus 303

4460 AS Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Conzuela Brink

088-9969000www.westerscheldetunnel.nl

Vacaturenummer:

V202305250019

Solliciteer

Klaar om de planning van de Westerscheldetunnel in goede banen te leiden

N.V. Westerscheldetunnel - Westerscheldetunnelweg 1 Borssele

Einddatum: vrijdag 23 juni 2023

Klaar om de planning van de Westerscheldetunnel in goede banen te leiden? Wij zoeken een personeelsplanner!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je start je dag met het bekijken van het rooster en het verwerken van mutaties, waarbij je toetst of deze niet in strijd zijn met de arbeidstijdenwet. Daarna lees jij je e-mail, Whatsapp-berichten en handelt deze af en verwerkt onder andere verlofaanvragen en ziekmeldingen in het rooster. Samen met de manager van de afdeling stem je lopende zaken af en bespreek je de door jouw gemaakte jaarplanning en de benodigde bezetting.

Vervolgens check je of alles op rolletjes loopt binnen de afdeling en stuur je indien nodig bij. Je leest het verslag van het veiligheidsoverleg en een gewijzigde werkinstructie, zodat je weer helemaal bij bent. Er klopt een medewerker bij je aan; het gaat vandaag niet helemaal lekker. Je biedt een luisterend oor en helpt deze weer op weg. Hierna ga je aan de slag met de release notes van het planningssysteem en bij akkoord voer je ze door. Je loopt even de verkeerscentrale binnen om een praatje te maken en vragen over het rooster te beantwoorden. Daarna ga je aan de slag met een rapportage en beantwoord je tussendoor vragen van medewerkers die binnenlopen. Je eindigt je dag met een overleg met de afdeling P&O en het uitzendbureau over de planning van de opleidingen en over de werving van nieuwe medewerkers.

 Dit ben jij in het kort

  • Analytisch, doortastend en proactief;
  • Je houdt van structuur en werkt secuur;
  • Je draait je handen niet om voor een draaitabel in Excel;
  • Je denkt graag mee met je collega’s over bijvoorbeeld bijzondere roosteraanvragen en probeert een oplossing te zoeken waar iedereen blij van wordt;
  • Je bent een echte regelaar! Alles wat bij jou terecht komt, is in goede handen;
  • Je acteert op MBO+/HBO niveau;
  • Je bent 32 a 40 uur beschikbaar.

Westerscheldetunnel als werkgever

Wij zorgen graag goed voor onze mensen. Je krijgt ruimte in je werk, maar ook de ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Jouw bijdrage maakt impact: je zorgt er voor dat alles in goede banen loopt. Daar staat natuurlijk een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden tegenover. De Westerscheldetunnel is een open organisatie die zich kenmerkt door plezier en kwaliteit in het werk met korte lijnen en aandacht voor elkaar. Je krijgt de mogelijkheid om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan het verkeers- en incidentmanagement van de tunnel.

Enthousiast over deze functie?

 Ben jij de planheld(in), regelaar en aanpakker die nog mist in ons team? We kijken uit naar jouw sollicitatie. Stuur jouw motivatiebrief of video, met CV voor donderdag 15 juni naar solliciteren@westerscheldetunnel.nl. Wil je meer informatie? Bel dan met Ilona Markusse, Manager van de afdeling, 06-12011857.