Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Energie, Gas, Water

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Management, Directie

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Schouwen-Duiveland


Salaris indicatie:

€3500 - €5800Contactgegevens

Bezoekadres:

Management Support Zeeland

Kabelweg 5

4382 WV Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Peter Oey

0118-484010www.werkeninzeeland.nl

Vacaturenummer:

V202305250021

Solliciteer

Ambitieuze Mechanical Engineer (HTS)

Management Support Zeeland - Schouwen-Duiveland

Einddatum: maandag 24 juli 2023

 

Leidinggevende Engineering - Bouw je eigen topafdeling!

 

Ben jij een gedreven professional met een passie voor machinebouw en ontwerp? Wil je deel uitmaken van een bedrijf dat zich inzet voor het versterken van zowel zijn producten als zijn medewerkers? Dan is dit de perfecte kans voor jou!

Bij ons gelooft de nieuwe directie dat alleen een topproduct kan worden gemaakt met een toporganisatie. Daarom zetten we grote stappen in de modernisering van ons bedrijf, waarbij we ook veel aandacht besteden aan de ontwikkeling van onze medewerkers. We investeren in scholing, opleiding en verbeteringen in organisatie en samenwerking/communicatie, omdat we geloven dat een sterke organisatie de basis vormt voor succes.

Als Leidinggevende Engineering speel je een cruciale rol in het opbouwen van je eigen (nieuwe) afdeling. Je leidt een team van maximaal 5 collega's en fungeert als meewerkend leidinggevende. Bij ons ontwerpen en bouwen we onze eigen productiemachines, en jij bent verantwoordelijk voor het aansturen van ons uitbestede robotiseringsproject. Daarnaast bied je technische ondersteuning aan Sales en Quality Control.

In deze rol geef je leiding aan de afdelingen productie engineering, werkvoorbereiding, automatisering en machinebouw, en mogelijk ook planning. Jouw expertise in 3D-tekenen (Solid Works), het controleren van technische tekeningen en FEM-analyses, en kennis van kwaliteitsnormen zoals ASME Code en Lloyds register zijn essentieel voor succes in deze functie.

We zoeken iemand met een achtergrond in HTS-werktuigbouw, maar een gelijkwaardige opleiding kan ook passen. Je hebt affiniteit met machinebouw en ontwerp-/productdesign, en idealiter heb je al minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende rol. Belangrijker nog, we hopen dat je net zo ambitieus bent als wij zijn! Als je wilt groeien en jezelf wilt ontwikkelen zoals ons bedrijf, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Naast de uitdagende taken en verantwoordelijkheden bieden we ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je salaris is gebaseerd op de Cao Klein Metaal, en bij een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen per jaar. Bovendien zijn er winstafhankelijke en persoonlijke bonussen van 1,5 tot 3 maanden extra salaris per jaar.

Ben jij klaar om een belangrijke rol te spelen in het bouwen van een toporganisatie en het leveren van hoogwaardige productiemachines? Solliciteer nu en word onderdeel van ons gepassioneerde team dat streeft naar succes en groei!

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button, of bel gewoon even. Ook buiten kantooruren. T 0118-484010