Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Facilitair

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202305250024

Solliciteer

Administratief medewerker Afspraakcentrale

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: zondag 11 juni 2023

Functie-informatie
Uren: 24 tot 32 uur
Dienstverband: bepaalde tijd contract van 1 jaar met uitzicht op verlenging
Sluitingsdatum vacature: 11 juni 2023

Als administratief medewerker kom je te werken op de Afspraakcentrale te Goes of in Zierikzee. Op de Afspraakcentrale werken ca. 60 medewerkers. Samen met je collega’s ben je het visitekaartje van ons ziekenhuis. Patiënten worden door jou telefonisch goed en snel geholpen bij het maken van afspraken. Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de (poli)klinieken en overige afdelingen om de route van de patiënt door ons ziekenhuis vlot te laten verlopen. Je denkt proactief mee om onze zorg voor de patiënt continue te verbeteren. De Afspraakcentrale is onderdeel van Facilitaire Services binnen Adrz.

Dit vragen we
- beschikt over minimaal een opleiding op MBO 3-niveau, bij voorkeur aangevuld met de cursus medische terminologie;
- beschikt over ervaring met telefooncentrales en/of op het hospitality vakgebied met betrekking tot zorgprocessen;
- beschikt over ervaring met geautomatiseerde/digitale gegevensverwerking en verschillende softwarepakketten;
- beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
- beschikt over uitstekende typevaardigheid;
- klantgericht/gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan en resultaat- en kwaliteitsgericht is;
- een gastvrije instelling heeft.

Dit krijg je ervoor terug
Een aanstelling onder voorwaarden van de CAO Ziekenhuizen. Salariëring conform FWG schaal 30 (minimaal € 2.129,- en maximaal € 2.972,- op basis van een fulltime dienstverband). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het T-tagtarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekeringen bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ. Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging.

Dit is je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie
Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Kim Teodorof-Bouterse (tel. 06 – 42 54 01 40) of bij Marleen Isaksson (tel. 06 – 28 79 94 83). Per e-mail kan ook via afspraakcentrale.teamleiding@adrz.n

Het opvragen van referenties kan tot de mogelijkheden behoren, maar gaat enkel in overleg.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 21 juni 2023 te Goes.

Solliciteren
Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie
Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.