Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Management, Directie

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202305250040

Solliciteer

Meewerkend teamleider

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: vrijdag 16 juni 2023

Functie-informatie
Uren: minimaal 24 tot 32 uur per week
Dienstverband: voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
Sluitingsdatum vacature: 16 juni 2023

Voor het Moeder & Kind Centrum (MKC) zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die beschikt over organisatiekracht, kan doorpakken en doorzettingsvermogen heeft. Als meewerkend teamleider combineer je jouw kennis van zorg en serviceverlening met leidinggevende capaciteiten, waardoor je tot optimale ondersteuning van onze patiënten en medisch specialisten komt en een goed leer- en werkklimaat voor onze medewerkers weet te creëren. Samen met je collega’s teamleider draag je zorg voor een goede functionerende afdeling. Samenwerking vanuit de gedeelde visie op gezinsgerichte zorg is zeer belangrijk.

Als meewerkend teamleider geef je operationeel leiding aan een team van verpleegkundigen (in opleiding), verpleegkundigen en verzorgenden. Je draagt zorg voor de ontwikkeling van medewerkers in hun patiëntgerichte en professionele houding en je bent voorwaardenscheppend voor een goed en veilig werkklimaat. Je spreekt medewerkers aan op gedrag en attendeert hen op het naleven van de werkprocessen en werkprotocollen. Je waardeert hen waar zaken goed gaan en ondersteunt hen om zaken continue te verbeteren. Zichtbaar zijn naar medewerkers, toelichten wat de teamdoelstellingen zijn en medewerkers daarbinnen laten functioneren om gepassioneerd en gezamenlijk aan die doelstellingen te werken: daar ligt jouw bevlogenheid. Je legt je verantwoording af aan de bedrijfskundig manager.

Dit vragen we:
• bij voorkeur vakkennis ten aanzien moeder- en/of kindzorg en een relevante managementopleiding, of de bereidheid deze te volgen;
• klinische ervaring in een soortgelijke zorgomgeving heeft een sterke voorkeur;
• bij voorkeur ervaring met leidinggeven;
• HBO werk –en denkniveau
• in bezit van een BIG registratie;
• sociale vaardigheden in woord en geschrift, goed kunnen luisteren, iemand die medewerkers durft aan te spreken, goed kan samenwerken   
  en proactief en initiatiefrijk is;
• leidinggevende capaciteiten, iemand die medewerkers weet te enthousiasmeren, inspireren en stimuleren om het maximale uit hun
  kwaliteiten te halen en de samenwerking opzoekt;
• gedreven voor de functie en gecommitteerd aan Adrz visie, missie, kernwaarden en gedragsregels;
• voorbeeldgedrag en open staan voor feedback vanuit teamleden;
• een coachende leiderschapsstijl en besluitvaardigheid;
• omgaan met dagelijks wisselende omstandigheden en contexten, daarbinnen medewerkers motiveert en ondersteunt en vertrouwen aan de
  medewerkers weet over te brengen;
• ervaring/kennis van logistiek-/planningsvraagstukken c.q. processen om doelmatige inzet van mensen (roosterplanning) en middelen te
   borgen;
• een veilige werksetting creëren en veranderingen effectief doorvoeren.

Dit krijg je ervoor terug
Wij bieden een tijdelijke aanstelling onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 55: minimaal € 3.270,- en maximaal € 4.611,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veelgebruikerstarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting op aanvullende zorgverzekeringen bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ. Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging.

Dit wordt je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Interesse?
Informatie is te verkrijgen bij Jacqueline den Hollander, Bedrijfskundig managers. Jacqueline is te bereiken via 06-34463569.

Solliciteren
Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.

Een assessment maakt onderdeel uit van deze Werving & Selectieprocedure.