Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Dienstverband:

Traineeship


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Jobcare SVRZ

088-8871010werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202305250051

Solliciteer

Verpleegkundig specialist in opleiding

SVRZ - Medische dienst

Einddatum: woensdag 07 juni 2023

Binnen de medische dienst is er een vacature voor een HBO-verpleegkundige die opgeleid wilt worden tot verpleegkundig Specialist. Je werkt vanuit SVRZ Veere in Domburg. Het betreft een contract voor minimaal 32 uur per week. Voor de opleiding wordt circa 15 uur per week verwacht aan zelfstudie.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

De 2 jarige opleiding Master Advanced Nursing Practice (MANP) richting algemene gezondheidszorg start in september 2023 bij Hogeschool Fontys te Tilburg. Tijdens de opleiding word je begeleid door een verpleegkundig specialist en een specialist ouderengeneeskunde. Je wordt in de eerste plaats opgeleid volgens het beroepsprofiel van de verpleegkundig specialist en daarnaast overeenkomstig het SVRZ-beleid. Je levert een bijdrage aan een optimale medische behandeling en zorgverlening en je adviseert en coacht verzorgenden en verpleegkundigen op de afdelingen waar je werkzaam bent. Verder organiseer je en geef je ook zelf (bij)scholing en klinische lessen aan zorgmedewerkers en draag je actief bij aan het op- of bijstellen van richtlijnen, procedures en protocollen.

Je komt te werken binnen de Medische Dienst, die als zelfstandige dienst werkzaam is voor alle vier deelregio´s (Walcheren, Bevelanden, Zeeuws-Vlaanderen en Tholen) binnen Zeeland. Een verpleegkundig specialist is zelfstandig regiebehandelaar en samen met de specialist ouderengeneeskunde verantwoordelijk voor de medische behandeling en zorgverlening op de locaties. Je verricht werkzaamheden in zowel het verpleegkundig als het medisch domein. Daarnaast ben je de verbindende schakel bij de uitvoering en coördinatie van diagnostiek, behandeling en zorg, Hierbij heb je nauw contact met de cliënten en zorgmedewerkers. Ook werk je samen in een multidisciplinair team met andere therapeuten en psychologen op de locaties. Voor deze functie beschik je over een professionele opstelling en goede sociale vaardigheden. Vanzelfsprekend heb je een gezonde interesse in nieuwe ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied en de ouderenzorg in het algemeen.

GEVRAAGD

 • Het diploma HBO-verpleegkundige met BIG registratie en minimaal 2 jaar werkervaring
 • Bereidheid om (in overleg) op alle locaties van SVRZ te werken.

AANBOD

 • Tijdens opleiding bruto maandsalaris maximaal € 4.021,18 op fulltime basis (FWG 55)
 • Het aantal uren is bespreekbaar tussen 32 en 36 uur
 • De opleiding Master Advanced Nursing Practice (MANP)
 • Een studiereis is een verplicht onderdeel van de opleiding
 • Opleidingskosten worden vergoed
 • De te volgen lessen zijn werktijd
 • Goede begeleiding
 • De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 20 juni 2023.
 • Vervolgens vindt er een intakegesprek plaats met de hoofdopleider van Fontys.