Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202305260002

Solliciteer

Projectleider Medische Technologie - Klinische Fysica (MT-KF)

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: maandag 19 juni 2023

Als Projectleider kom je te werken bij het team Medische Technologie – Klinische Fysica (MT-KF). Hier ben je samen met het team verantwoordelijk voor het introduceren van nieuwe medische apparatuur en systemen, materialen, hulpmiddelen en technieken. En jouw werk als Projectleider doet ertoe! Zowel voor alle patiënten in Zeeland als voor je collega’s. Tijd om je kennis en expertise in te zetten bij Adrz.

Zet de patiënt centraal als Projectleider
Daar draag jij aan bij door een projectmatige aanpak van de werkzaamheden zoals het introduceren van nieuwe medische apparatuur en systemen. Je geeft daarnaast bijvoorbeeld instructies aan de gebruikers over de toepassing van medische apparatuur en computersystemen en je ziet toe op het naleven van de bedienings- en veiligheidsvoorschriften. Je stelt zelfstandig protocollen voor de gebruiker en het kwaliteitssysteem op. Daarnaast neem je actief deel aan verschillende werkgroepen ten behoeve van de kwaliteitsborging van medische apparatuur en systemen (o.a. materiaal adviescommissie en werkgroep convenant medische technologie).

Met jou als daadkrachtige Projectleider breiden wij het team MT-KF uit en blijven we onze zorg verbeteren. Zeker als jij je je inzet voor:
• Het door ontwikkelen van beleid rondom veilige toepassing van medische technologie.
• Het starten van kwaliteit bevorderende projecten.
• Het soepel begeleiden van de ingebruikname van nieuwe medische apparatuur en technieken.

Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De ‘Zeeuwse’ patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.250 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Welkom bij MT-KF
Samenwerken is elkaar versterken en zo denkt dit 27-koppige team er ook over. Waar we 24/7 de beste zorg bieden voor onze patiënten, staan we voor elkaar klaar. Zo leggen wij de focus op een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de medische techniek binnen het hele ziekenhuis. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Hoe jouw toekomstige collega’s de sfeer beschrijven? Als lerend, dynamisch en collegiaal met humor.

Naast het werken met je eigen collega’s heb je ook contacten met verschillende andere teams binnen Adrz, zoals medische vakgroepen, inkoop, ICT, maar ook met leveranciers.

Onmisbaar in de zorg
Zelfstandig en procesmatig. Daar kan jij je helemaal in vinden als Projectleider. Je weet mensen mee te krijgen en te enthousiasmeren voor vernieuwing. En daar komt bij dat je het best bent te beschrijven als proactief en sociaal.

Daarnaast:
• Heb je een afgeronde hbo-opleiding bijvoorbeeld op het gebied van (gezondheids-) zorgtechnologie.
• Heb je goede kennis van en ervaring met Word en Excel.
• Is werkervaring in een ziekenhuis een pré.

Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als Projectleider bij Adrz uiteraard voor. Indien je beschikbaar bent tussen 28 - 36 uur krijg je bijvoorbeeld:
• Een bruto maandsalaris tussen € 3.270,- en € 4.611,- (FWG 55) op basis van een 36-urige werkweek, bij de inschaling wordt met verschillende
   zaken rekening gehouden zoals ervaring en opleidingsniveau.
• Een jaarcontract voor 36 uur per week. Daarna kijken we naar een vast dienstverband.
• Op fulltime basis 144 vakantie uren en 57 PLB-uren.
• 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
• Een reiskostenvergoeding die positief afwijkt van de cao. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor.
   Daarnaast krijg je een vergoeding voor dagen waarop je vanuit huis werkt.
• De mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding of het aanschaffen  van een fiets.
• Collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ en IZZ bij aanvullende verzekeringen.
• Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz Academie en wordt je in de    gelegenheid gesteld om je vakkennis op peil te houden.
• De mogelijkheid om lid te worden van onze personeelsvereniging.

Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als Projectleider aan bij. Solliciteer dus zeker vóór 19 juni a.s. En daarna? Dan:
1. Ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons.
2. Volgt een kennismakingsgesprek met Geert van den Berg, Teamleider, en Sanne Slegers, Klinisch Fysicus.
3. Volgt een mogelijk assessment.
4. Op een later moment maak je kennis met de andere collega’s van de afdeling en vertellen zij wat meer over zichzelf en over hun werk, maar  
     willen zij jou natuurlijk ook beter leren kennen.
5. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.

Heb je nog vragen over de vacature? Laat het Geert weten via 06-83191138 / g.vandenberg@adrz.nl, hij vertelt je er graag meer over. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega’s via 088-1254781 of HR@Adrz.nl. We hopen je snel te verwelkomen in ons team.

Interne medewerkers op grond van het Sociaal plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast vragen we om referenties, die gaan altijd in overleg met jou.