Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

ICT, Telecom


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Vast


Uren:

24 tot 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

Flexibility Zeeland - Recruitment

M2GO City, Stadhuisplein 3

4531 GZ Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. René Bartelen

0614649775flexibility.nl/zeeland

Vacaturenummer:

V202305260008

Solliciteer

Junior / Medior Net C# web / backend developer regio Terneuzen

Flexibility Zeeland - Recruitment - Terneuzen

Einddatum: zondag 25 juni 2023

Functieomschrijving

Ben je een junior of medior .NET C# ontwikkelaar en op zoek naar een nieuwe baan in Zeeuws- Vlaanderen? Een baan waar je werkt aan maatwerkapplicaties, direct contact hebt met klanten en samenwerkt in een klein team van ontwikkelaars? Een baan waarin je werkt met de allernieuwste cloud technologieën? Dan kun jij ons team versterken!

Doordat we werken in een klein team, werk je mee aan het gehele ontwikkelproces. Van het achterhalen van functionele wensen via klantencontact tot het testen van de software.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het uitbreiden en onderhouden van bestaande applicaties. En de ontwikkeling van nieuwe applicaties. Veel ruimte voor uitdaging en afwisseling dus!

De applicaties worden zowel gemaakt voor het web, cloud als voor de lokale server. De verschillende applicaties worden geprogrammeerd in met name C# en ASP.NET. Verder maken we onder andere gebruik van (Azure) SQL Server, diverse Azure resources, Javascript, MVC, HTML, CSS, JQuery en Xamarin. Het is niet nodig overal kennis van te hebben. Het belangrijkste is dat je een goede basis hebt van C# en bij voorkeur ervaring hebt met applicatieontwikkeling.

Hoe ziet je projectteam en je werkdag eruit?

Het team in Nederland bestaat uit 4 personen. Daarnaast zijn er scrum-teams in Israël en Oekraïne van elk ca 5 personen. Elk team kent zowel junior, medior als senior software engineers en een QA engineer. Overkoepelend zijn er product managers, ux-designer, systeem analist en architect.

’s Ochtends is er de stand-up meeting waarin de teamleden elkaar bijpraten. Dan ga je aan het werk met een sprint-ticket, al of niet gezamenlijk met een collage. In de loop van de dag zijn er meestal 1 of meer fysieke of online bijeenkomsten. Gedurende de sprint van 2 of 3 weken neem je deel aan de agile/scrum events zoals sprint-planning, daily stand-up, back log refinements, sprint demo en sprint retrospective.  

Wat vragen wij?

Als een Junior / medior ontwikkelaar maak je deel uit van het scrum-team in Nederland. Regelmatig stem je zaken af met de scrum teams in Israël en Oekraïne. Je werkt aan bestaande en nieuwe functionaliteit binnen de architectuur van het platform. Je hebt een proactieve werkhouding en beschikt over een ‘Can-do’ mentaliteit. Je draagt actief bij aan verbetering en optimalisatie van het ontwikkelproces. Daarnaast beschik je over: 

 • MBO4 opleiding / HBO werk en denkniveau;
 • Goede beheersing van de Ned4erlandse en Engelse taal:
 • Minimaal 2 jaar ervaring met C#.NET;
 • Ervaring met relationel databases;
 • Ervaring met ASP.NET MVC is een pré.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende internationale werkomgeving met innovatieve en uniek producten en projecten;
 • De werksfeeer is infomreer, ijverig en ambitieus;
 • Aantrekkelijk salaris, afhankelijk van ervaring;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een laptop, telefoon en overige benodigdheden;
 • Werken op locatie in Zeeus-Vlaanderen in een scrum team;
 • Ruimte voor persoonlijke ambities en ontwikkeling van capaciteiten;
 • Opleiding en begeleiding o.b.v. een persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor creativiteit.

Wil jij werken aan uitdagende software projecten met oplossingen die er écht toe doen? Projecten die wezenlijk bijdragen aan het oplossen van de wereldwijde voedselschaarste en watertekort? Solliciteer dan direct door je CV en een korte motivatie te sturen naar zeeland@flexibility.nl

Inhoudelijke vragen? Onze recruiters René Bartelen en Sharmaine Bartelen beantwoorden met plezier al je vragen. Bel of Whatsapp René via 06-14649775 of Sharmaine via 06-38073781 of stuur een e-mail naar zeeland@flexibility.nl