Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

VMBO

Overig


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Overig


Functiesoort:

Techniek

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast

Traineeship

Overig


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

Synthomer

Herculesweg 35

4338 PL Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Bianca Baake

0118 678000www.synthomer.com

Vacaturenummer:

V202305260034

Solliciteer

Werken en opgeleid worden tot Proces Operator: Synthomer!

Synthomer - Herculesweg 35, Middelburg

Einddatum: vrijdag 30 juni 2023

Werken en opgeleid worden tot Proces Operator. Dat kan bij Synthomer!

Binnenkort starten wij met een leer-werktraject voor enthousiaste mensen die zich willen ontwikkelen tot Proces Operator. Een zelfstandige en verantwoordelijke functie bij een geweldige werkgever met veel ontwikkelmogelijkheden. 

Leren en werken!

Het opleidingstraject start in juli en neemt ca. twee jaar in beslag. Gedurende deze periode werk je en leer je tegelijk en word je opgeleid in procestechniek op A en B niveau. Naast het theoretisch gedeelte ben je tegelijkertijd in dienst van en werkzaam bij Synthomer en doe je praktijkervaring op. Je gaat werken in een van de ploegen waar ook een mentor aanwezig is.

Wat bieden we?

Synthomer heeft een mooi pakket arbeidsvoorwaarden met voor deze functie,  ploegentoeslag en een 13e maand. En op termijn ook kansen op ontwikkeling en doorgroei. De werklocatie is Middelburg.

Wat doet een Procesoperator bij Synthomer?

Als Proces Operator bij Synthomer ben je verantwoordelijk voor het volledige productieproces van de diverse harsen die we op locatie in Middelburg fabriceren. In een vijfploegendienst (24/7) verricht je bedienings- en controle werkzaamheden en zorg je voor een optimaal productieproces van onze harsstromen. Hier controleer je zowel vanuit de fabriek als vanaf het panel de voortgang, stuur je bij waar nodig en zorg je voor een veilige in- en uit bedrijf name bij productiewissels. Aangezien jij er voor zorgt dat onze op maat gefabriceerde producten op tijd en volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden gefabriceerd worden, heb je een grote rol in het waarborgen van de Synthomer kwaliteit. Je zult dus ook veel op pad zijn om monsters te nemen ten behoeve van kwaliteitsanalyses. Verder krijg je alle ruimte om waar nodig processen te verbeteren of anders in te richten. Jij bent tenslotte degene die het best weet hoe we de producten zo efficiënt mogelijk kunnen fabriceren. Een belangrijke baan en een mooi begin van je carrière bij Synthomer!

Wie zoeken we?

Veiligheid staat bij jou op nummer 1! We zoeken iemand die accuraat en zelfstandig kan werken, initiatief neemt en kwaliteit gericht is. Je bent stressbestendig en communicatief sterk.  Je bent ambitieus en bent op zoek naar een functie waar je zelfstandig verantwoordelijk bent voor het complete proces. Je bent bereid en in de gelegenheid om de komende twee jaar ben je  om naats je werk ook veel aan zelfstudie te doen.   

Wat bieden we?

Wij bieden een zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een dynamische, internationaal georiënteerde multinational met een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een 5 ploegendienst rooster.

Waarom Synthomer?

Op de site in Middelburg (voorheen Eastman) produceren we zo’n tachtig verschillende harsen, onder meer voor de productie van lijm, hygiëneproducten en autobanden. Het merendeel wordt geëxporteerd naar meer dan zeventig landen.

Synthomer is een van ’s werelds belangrijkste leveranciers van waterige polymeren en heeft leidende posities op veel markten. De polymeren helpen klanten nieuwe producten te maken en verbeteren de prestaties van bestaande producten in belangrijke industrieën.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.