Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel

Klantenservice, Callcenter, Receptie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202305260036

Solliciteer

Administratief medewerker Polikliniek KNO PKORD

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: maandag 05 juni 2023

De spin in het web, die alles regelt en zorgt dat de spreekuren vlot en vlekkeloos verlopen. Jouw werk doet ertoe als administratief medewerker op de Polikliniek KNO. Zowel voor alle patiënten in Zeeland als voor bezoekers en natuurlijk je collega’s. Voel je thuis bij Adrz!

Zet de patiënt centraal als administratief medewerker Polikliniek KNO
Daar draag jij aan bij door patiënten en hun ouders of begeleiders hartelijk te ontvangen, hen te informeren en er voor te zorgen dat de administratieve processen rond de patiëntenzorg goed ingericht zijn en uitgevoerd worden. Met jou als klantvriendelijke, betrouwbare administratief medewerker Polikliniek blijven we onze zorg verbeteren. Zeker als jij je inzet bij het:
• Inrichten en uitvoeren van administratieve processen rondom de patiëntenzorg.
• Gastvrij ontvangen en voorlichten van onze patiënten en hun ouders of begeleiders, persoonlijk of telefonisch.

Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De ‘Zeeuwse’ patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.250 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Welkom bij de Polikliniek KNO
De Polikliniek KNO is een dynamische afdeling waar een team doktersassistenten samenwerkt met de Akoepedisten en KNO-artsen om de poliklinische zorg rondom de patiënt te organiseren. Er is veel contact met patiënten en er is een grote stroom patiëntengegevens. De poli KNO is een drukke polikliniek en is gevestigd op onze locaties in Goes, Vlissingen en Zierikzee, waarbij Goes de hoofdlocatie is. Samenwerken is elkaar versterken. Waar we 24/7 de beste zorg bieden voor onze patiënten, staan we ook voor elkaar klaar. Zo leggen we de focus op het continue verbeteren van onze zorgprocessen en patiëntgerichtheid. Hoe jouw toekomstige collega’s de sfeer beschrijven? Als betrokken, collegiaal en gemoedelijk.

Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij flexibel en zorgvuldig. Dat zijn eigenschappen waar jij je helemaal in kan vinden als administratief medewerker Polikliniek KNO. Helemaal wanneer je samen met je collega’s streeft om de beste zorg aan te bieden. Elke dag opnieuw. En daar komt nog bij dat je het best te beschrijven bent als vriendelijk, resultaatgericht en met oog voor kwaliteit. Daarnaast heb je:

• Minimaal een opleiding op MBO-3 niveau, bij voorkeur aangevuld met de cursus medische terminologie of de bereidheid deze te volgen.
• Ervaring met telefooncentrales en/of op het hospitality vakgebied met betrekking tot zorgprocessen.
• Ervaring met geautomatiseerde/digitale gegevensverwerking en verschillende softwarepakketten.

Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als administratief medewerker Polikliniek KNO bij Adrz uiteraard voor. Indien je tussen 24 - 36 uur per week beschikbaar bent, krijg je bijvoorbeeld:

• een brutomaandsalaris tussen € 2.129 en € 2.972 (FWG 30) op basis van een 36-urige werkweek.
• een jaarcontract. Daarna kijken we naar een vast dienstverband.
• 8,33% vakantiegeld, 144 vakantie-uren en 57 PLB uren (Persoonlijk Levensfase Budget) op fulltime basis.
• een eindejaarsuitkering van 8,33%.
• Een aantrekkelijke reiskostenvergoeding. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor.
• de mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding of het aanschaffen van een fiets.
• collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekering bij zorgverzekeraar CZ of IZZ.
• allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie. Heb je de ambitie om door te groeien richting de functie van Doktersassistent? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
• de kans om lid te worden van onze personeelsvereniging.

Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als administratief medewerker Polikliniek KNO aan bij. Solliciteer dus zeker vóór 5 juni 2023. En daarna? Dan:

1. ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons.
2. volgt een kennismakingsgesprek in de week van 5 juni samen met Anita Cáceres, Teamleider en een collega uit het team.
3. Volgt een tweede gesprek of loop je een dag op de afdeling mee.
4. ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden en heb je een arbeidsvoorwaardengesprek met één van de collega’s van HR.

Heb je nog vragen over de vacature? Laat het Anita Cáceres, teamleider, weten via a.caceres@adrz.nl of 06-425 40 134. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega’s via 088 125 47 81 of HR@Adrz.nl. We hopen je snel te verwelkomen in ons team.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.