Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland


Salaris indicatie:

€2129 - €3120Contactgegevens

Bezoekadres:

Adrz

-

4462 RA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Geert van den Berg

088-1254781www.adrz.nl/

Vacaturenummer:

V202305260058

Solliciteer

Medewerker steriele medische hulpmiddelen

Adrz - Goes

Einddatum: zondag 25 juni 2023

Wij zijn op zoek naar een

Medewerker steriele medische hulpmiddelen

Wil jij bijdragen aan een veilige behandeling voor patiënten? Kom dan ons team versterken als Medewerker steriele medische hulpmiddelen (MSMH). En jouw werk doet ertoe als MSMH. Zowel voor alle patiënten in Zeeland als voor je collega’s. Daarom kies je voor een baan bij Adrz.

Zet de patiënt centraal als Medewerker steriele medische hulpmiddelen
Daar draag jij aan bij als MSMH. Als MSMH kom je te werken bij de Centrale sterilisatieafdeling (CSA) en de Centrale scoop desinfectie (CSD) waarbij je verantwoordelijk bent voor het (voor)reinigen, desinfecteren, controleren en steriliseren van herbruikbare medische hulpmiddelen voor veilig gebruik bij patiënten. Je controleert op reinheid, compleetheid en functionaliteit van de medische hulpmiddelen en deze worden samengesteld en verpakt tot sets. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de protocollen die aan de landelijke wet- en regelgeving voldoen. Met jou als nauwkeurige en gestructureerde MSMH blijven we onze zorg verbeteren.

Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De ‘Zeeuwse’ patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.300 medewerkers, 180 Medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Welkom bij de afdeling CSA en CSD
De Centrale sterilisatieafdeling (CSA) en de Centrale scopen desinfectie (CSD) verzorgen in Goes en Vlissingen het reinigen, desinfecteren, controleren, onderhouden en steriliseren van herbruikbare medische hulpmiddelen voor de OK, verpleegafdelingen, poliklinieken en externe locaties.

Samenwerken is elkaar versterken. En zo denkt dit 25-koppige team binnen de CSA/CSD er ook over. Waar we dagelijks de beste zorg bieden voor onze patiënten, staan we ook voor elkaar klaar. Zo leggen we de focus op een fijne werksfeer in een professionele omgeving. Het team is betrokken en gemotiveerd en nemen het vak serieus zodat de steriele medische hulpmiddelen veilig worden toegepast bij behandeling van onze patiënten.

Als MSMH ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden bij de CSA en CSD in zowel Goes als Vlissingen. Je werkt volgens wisselende werkroosters een 8-urige werkdag van maandag tot en met vrijdag tussen 7:00 en 20:00 uur. Tevens heb je bereikbaarheidsdiensten op werkdagen en weekenden volgens een rooster.

Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij, flexibel en stressbestendig. Daar kan jij je helemaal in vinden als MSMH. Helemaal wanneer je met je kennis en ervaring het verschil maakt. En daar komt nog bij dat je het best te beschrijven bent als accuraat, praktisch ingesteld en enthousiast. Daarnaast:

 • Ben je opgeleid en gediplomeerd als MSMH.
 • Kun je zowel goed samenwerken in een team als zelfstandig werken.

 

Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als MSMH bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.129,- en € 3.120,- (FWG 35) op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een jaarcontract voor 24-36 uur per week, daarna kijken we naar een vast dienstverband.
 • Op fulltime basis 144 vakantie-uren en 57 PLB-uren.
 • 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een reiskostenvergoeding die positief afwijkt van de cao. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding of het aanschaffen van een fiets.
 • Collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ op de aanvullende verzekering.
 • Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz Academie en wordt je in de gelegenheid gesteld om je vakkennis op peil te houden.
 • De mogelijkheid om lid te worden van onze personeelsvereniging.

 

Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als MSMH aan bij. Solliciteer dus zeker vóór maandag 19 juni a.s. via onze sollicitatiepagina. En daarna? Dan:

 1. Ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons.
 2. Volgt een kennismakingsgesprek samen met Geert van den Berg, waarnemend Teamleider, en twee collega’s van de afdeling.
 3. Maken we een nieuwe afspraak om kennis te maken met het team en het werk bij de CSA en CSD.
 4. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden en heb je een gesprek met een HR-servicemedewerker.

 

Heb je nog vragen over de vacature? Laat het Geert weten via g.vanderberg@adrz.nl of 06 - 83 19 11 38. Geert vertelt je er graag meer over. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega’s via 088 125 47 81 of HR@Adrz.nl. We hopen je snel te verwelkomen in ons team.

Interne medewerkers op grond van het Sociaal plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast vragen we om referenties, die gaan altijd in overleg met jou.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.