Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Facilitair

Klantenservice, Callcenter, Receptie

Medisch, Zorg

Techniek

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

FlexibelContactgegevens

Adres:

WVO Zorg

Vredehoflaan 370

4382 CJ Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 360

4380 AJ Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Hrm WVO Zorg

0118-448309www.wvozorg.nl/

Vacaturenummer:

V202305260063

Solliciteer

Medewerkers woon-leefmilieu

WVO Zorg - Verpleeghuizen Vondellaan en Picassoplein

Einddatum: zaterdag 01 juli 2023

Jouw uitdaging

Je bent de gastvrouw/gastheer van de woning en ondersteunt de medewerker zorg met licht verzorgende werkzaamheden. Daarnaast ben je binnen het woningteam de specialist op huishoudelijk gebied. Naast je ondersteunende en huishoudelijke werkzaamheden, heb je een bijdrage op welzijnsgebied. Dit betekent dat je ook individuele activiteiten met bewoners doet, in overleg met je collega’s van de zorg en het welzijnsteam.

Het gaat om een rooster met wisselende diensten, dit kunnen diensten zijn van 08:00 uur tot 13:00 uur en van 16:00 tot 21:00 uur. Daarnaast moet je er rekening mee te houden dat je ook in het weekend wisselend moet werken en met feestdagen ook wordt ingezet.

Binnen onze verpleeghuizen zorg jij ervoor dat er een goede woon- en leefomgeving is en zet je activiteiten in om het welzijn van cliënten te bevorderen. Jij hebt een signalerende en verbindende rol en zorgt ervoor dat bijzonderheden worden doorgegeven. Door jouw bijdragen zijn de collega’s uit het team of andere disciplines die betrokken zijn in de zorg voor de cliënt op de hoogte en kunnen adequaat reageren. Kortom een leuke, afwisselende baan, waarin je jouw talent en betrokkenheid kwijt kunt.

 

Jouw team & werkplek

Je werkt binnen het verpleeghuis nauw samen met een helpende, verzorgenden IG en verpleegkundigen, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines. Zowel Verpleeghuis Picassoplein als de Vondellaan zijn gevestigd in Vlissingen en zijn gemakkelijk met de auto of openbaar vervoer te bereiken. Beide verpleeghuizen zijn voor mensen met dementie en bestaan uit kleinschalige woningen. Dat betekent dat cliënten samen een woonkamer delen en beschikken over een eigen appartement. 

Het verpleeghuis Vondellaan en Pablo Picasso heeft het Internationale Planetree label behaald; een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg! Zo besteden we veel aandacht aan initiatieven om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Denk aan hondentherapie, daglicht-simulatie en video interventie. Wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.

 

Wie zoeken wij?

 • Een respectvol omgang met de cliënten is het uitgangspunt voor je handelen.
 • Je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
 • Een glimlach op het gezicht van een cliënt maakt jouw dag de moeite waard.
 • Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.

 

Wij bieden

 • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Een passend salaris volgens FWG schaal 15 (max. € 2.416,15 op basis van 36 uur).
 • Een uitstekende pensioenregeling,
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Aanvullende reiskostenvergoeding en een fietsenplan.
 • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder de e-learningmodules van GoodHabbitz.

 

Informatie?

Voor meer inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Suzanne Kopmels, Patricia Wouters of Jona Roos, teamleiders van de Vondellaan/Picassoplein via telefoonnummer 0118 - 448 448.

De vacature wordt zowel in- als extern geplaatst waarbij geschikte interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, klik dan op onderstaande solliciteren-knop, daarbij word je doorverwezen naar de website van WVO Zorg. Daar vind je meer info over deze en andere vacatures en kun je direct online solliciteren door op de sollicitatieknop te klikken als je een vacature bekijkt. Ook vind je daar meer informatie over WVO Zorg.