Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Overig


Functiesoort:

Techniek

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

ZZP/Freelance/Interim


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202305260066

Solliciteer

Technical Operator

De Pooter - 4389PB, Ritthem

Einddatum: dinsdag 25 juli 2023

Ben jij op zoek naar een gevarieerde en uitdagende baan in de Procestechniek? Als Technical Operator ben je naast de allround operator werkzaamheden voor het maken van anoden, ook verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen aan installaties op zowel elektrisch als mechanisch gebied. 

Heb jij de ambitie om Technical Operator te worden?
Jij bent als Technical Operator onderdeel van het team van allround operators. Je bent verantwoordelijk, naast de allround operator werkzaamheden, voor het verhelpen van storingen aan de installaties op elektrisch en mechanisch gebied. Samen met het team wordt voor een goede procesvoering gezorgd om tot kwalitatief goede anodes te komen en dienen op tijd geleverd te worden aan de klant. Het werk wordt uitgevoerd met aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu. 

Jouw werkzaamheden bij:

Technische storingen... Het oplossen van storingen aan een diversiteit aan installaties op zowel elektrisch als mechanisch gebied, storing en oorzaak administratief verwerken en een actieve bijdrage leveren in het achterhalen van de basisoorzaken van de geconstateerde storingen en gebreken en hiervoor verbeteringsvoorstellen doen.

Het proces... Het zorg dragen voor het proces van het maken van anoden, gasreinigingsinstallaties en milieu installaties. Uiteraard anticipeer je hierbij op afwijkingen. Jouw werkzaamheden bestaan ook uit het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden die bijdragen aan het proces van anoden maken, het maken van kwaliteitsmonsters, het uitvoeren van analyses, het bedienen van diverse installaties, het monitoren van de verschillende processtappen en voorraden + grondstoffen bijhouden. 

Ons aanbod
Je gaat aan de slag in een 5-ploegenrooster binnen een professionele werkomgeving, jouw inbreng wordt gewaardeerd. Collegialiteit en samenwerken bepalen de sfeer. Er wordt in jou geïnvesteerd door middel van opleidingen en trainingen en je hebt ruimte genoeg om je talenten te ontplooien.

Technical Operator
Jij bent onze ideale kandidaat, als jij een afgeronde opleiding Elektrotechniek MBO 3 en/of Operator B of C hebt (of wilt volgen). Daarnaast:
  • werk je veilig
  • ben je proactief
  • neem je verantwoordelijkheid
  • kun je goed werken in teamverband 
  • Bereid bent je eventueel bij te scholen aan de hand van cursussen
  • lever je een bijdrage in verbeteringsvoorstellen op gebied van het proces, kwaliteit en orde en netheid
  • Je ook operator werkzaamheden wil doen op het moment dat er geen storingen zijn

Waarom werken bij dit bedrijf?
Onze opdrachtgever produceert primair aluminium met vestigingen in de VS, IJsland en Nederland. Op de locatie te Vlissingen-Oost worden anoden geproduceerd. Anoden zijn koolstof blokken die gebruikt worden als stroomgeleiders in het elektrolyseproces waarmee aluminium wordt geproduceerd. Het productiebedrijf heeft om en nabij de 65 werknemers in dienst. Het bedrijf biedt werk aan hoog gekwalificeerd personeel binnen operations, maintenance en administratieve ondersteuning, heeft een no-nonsense mentaliteit & hecht veel waarde aan training en ontwikkeling van haar personeel.