Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Docent - MBO Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

Scalda

Vlietstraat 11A

4535 HA Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 102

4530 AC Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Annet de Jonge

0115-641600www.scalda.nl

Vacaturenummer:

V202305260077

Solliciteer

Docent Rekenen

Scalda

Einddatum: zaterdag 17 juni 2023

Maak je wereld… én die van hen
Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als docent Rekenen van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan vanuit Scalda betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld en solliciteer bij Scalda.

Met ingang van het nieuwe schooljaar 2023-2024 ontstaat binnen het onderwijscluster Maritiem, ICT en Techniek op onze locaties in Vlissingen en Terneuzen de vacature voor Docent Rekenen (0,4 – 0,8 fte).

Wie ben jij?

Jij bent de docent Rekenen die verbindingen maakt tussen verschillende vakgebieden om de studenten een brede en geïntegreerde leerervaring te bieden. Daarnaast krijg je te maken met een diversiteit aan studenten, variërend van 16-jarige tot volwassenen. Dit vraagt van jou als docent vaardigheden om effectief om te gaan met de verschillende achtergronden en behoeften van de studenten. Sommigen van hen komen rechtstreeks van het voortgezet onderwijs, terwijl anderen al geruime tijd geen rekenen hebben gehad.

Bij jou is geen enkele dag hetzelfde! En de klassen ook niet. Jij begint 's ochtends met volle energie door je lessen voor te bereiden en ervoor te zorgen dat al het lesmateriaal klaarstaat. Je wilt immers je studenten verrassen en betrekken bij de lesstof. geef je met enthousiasme interactieve colleges, waarbij je geen enkele vraag uit de weg gaat. Je ziet de vonk van begrip overslaan bij de studenten en dat geeft je een geweldig gevoel.

Na een welverdiende lunchpauze is het tijd voor de volgende klas waarbij je groepsopdrachten en individuele coachingsgesprekken gaat voeren. Je loopt rond in het klaslokaal, beantwoordt vragen, stimuleert discussies en ziet hoe de studenten samenwerken en van elkaar leren. Het is fantastisch om hun groei en ontwikkeling te zien gedurende het semester.

Tussendoor neem je de tijd om toetsen te beoordelen en waardevolle feedback te geven aan de studenten. Je wilt hen helpen groeien en hun potentieel volledig benutten. Samen met je collega's bespreek je hoe je het curriculum kunt verbeteren en je deelt ideeën om het onderwijs nog interessanter te maken.

In de namiddag heb je een teamvergadering waarin je kunt bijpraten met je collega's, ervaringen kunt delen en samenwerkingen kunt plannen. Het is belangrijk om een hecht team te vormen en van elkaar te leren.

De dag sluit je af met het updaten van je lesmateriaal en het beantwoorden van de laatste e-mails. Je voelt voldoening, wetende dat je vandaag een positieve impact hebt gehad op de levens van je studenten. Je gaat naar huis met een glimlach op je gezicht, klaar om morgen weer nieuwe uitdagingen aan te gaan en nog meer studenten te inspireren en begeleiden in hun leerproces.

En verder?

  • Jij hebt een afgeronde hbo-lerarenopleiding in Natuurkunde, Wiskunde, Rekenen en/of PABO (of je bevindt je in de laatste fase van de opleiding);
  • Jij hebt recente en relevante praktijkervaring in het vakgebied;
  • Jij beschikt over theoretische en praktische vakinhoudelijke, vakdidactische en pedagogische kennis en vaardigheden;
  • Jij hebt vaardigheid in het motiveren en begeleiden van studenten, en jij hebt aantoonbare affiniteit met jongeren vanaf 16 jaar en ouder;
  • Jij hebt vaardigheid in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken;
  • Jij hebt goede ICT-vaardigheden.

Wat bieden we je?

De functie is conform het functieprofiel docent LB en wordt gewaardeerd in functieschaal LB (min. € 3.086,00 / max. € 4.615,00). Salaris en overige voorwaarden zijn conform cao-mbo.

Naast dat je gedurende alle schoolvakanties vrij bent zijn er ook nog andere aantrekkelijke voorwaarden. Zo krijg je naast het salaris en vakantiegeld een eindejaarsuitkering (de zogeheten 13e maand) en een tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten. Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden zoals studiefaciliteiten, seniorenverlof en nog meer.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract tot en met 31 juli 2024. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, het contract verlengd worden dan wel een benoeming voor onbepaalde tijd in deze functie volgen.

Informatie:

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met André Voogdt, teamleider opleiding Werktuigbouwkunde, telefoonnummer 06-52338836.

De functiebeschrijving en de daarbij behorende competenties kun je hieronder downloaden.

De procedure:

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gelijke geschiktheid, voorrang in de procedure. Je kunt voor 16 juni 2023 solliciteren. Sollicitaties die niet via de website binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 25.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.