Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Facilitair

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

Scalda

Vlietstraat 11A

4535 HA Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 102

4530 AC Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Annet de Jonge

0115-641600www.scalda.nl

Vacaturenummer:

V202305260078

Solliciteer

Conciërge

Scalda

Einddatum: maandag 19 juni 2023

Maak je wereld… én die van hen
Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als Conciërge van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan vanuit Scalda betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld, solliciteer bij Scalda op de volgende vacature:

Met ingang van het nieuwe schooljaar 2023-2024 ontstaat bij cluster Maritiem, ICT en Techniek op locatie Vlissingen de vacature voor Conciërge (1,0 fte).

Wat ga je doen?

Als conciërge bij Scalda ben je verantwoordelijk voor diverse taken. Je begint vroeg in de ochtend met het inspecteren van het schoolgebouw en terrein. Je zorgt voor een veilige en schone omgeving, waarin studenten optimaal kunnen leren. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit, zoals reparaties en schoonmaak. Daarnaast beheer je voorraden en zorg je dat alles soepel verloopt.

Wat een conciërge op een school bijzonder maakt, zijn de dagelijks interacties met studenten. Je draagt bij aan hun welzijn door ondersteuning te bieden bij activiteiten en je beantwoordt hun vragen. Je bent een vertrouwd persoon voor studenten die problemen willen delen of gewoon even een praatje willen maken. Door je vriendelijke en behulpzame houding creëer je een positieve sfeer en stimuleer je een goede relatie tussen de school en de studenten.

Je speelt een essentiële rol in het creëren van een veilige en stimulerende omgeving voor studenten. Jouw pedagogische vaardigheden maken het verschil, doordat je actief betrokken bent bij hun dagelijkse ervaring op school.

Aan het einde van de dag neem je een laatste blik op het gebouw, tevreden over alles wat je hebt bereikt. Je zorgt ervoor dat alles netjes is opgeruimd en klaar is voor de volgende dag. Met een gevoel van voldoening en trots sluit je het pand af, wetende dat je een belangrijke rol hebt gespeeld in het welzijn en de efficiëntie van de organisatie.

In het kort:

 • Regelen van bode-, telefoon- en portiersdiensten
 • Zorgen voor orde en veiligheid binnen en buiten het gebouw
 • Onderhouden van gebouwen, terreinen, inventaris, voertuigen en installaties
 • Beheren van voorraden en hulpmiddelen
 • Uitvoeren van administratieve taken

Ben jij klaar om de touwtjes in handen te nemen? Solliciteer nu en word de onmisbare schakel als conciërge bij Scalda!

Wie ben jij?

 • Jij hebt praktische kennis van veiligheids- en technische voorschriften, je weet precies hoe je apparaten moet gebruiken en repareren;
 • Je begrijpt hoe Scalda georganiseerd is en je kent de relevante werkwijzen en procedures;
 • Het uitvoeren van kleine reparaties en onderhoud is jouw specialiteit. Je weet hoe je dingen weer aan de praat krijgt en in goede staat houdt;
 • Als het aankomt op ongewenst gedrag, weet jij hoe je het kunt aanpakken en corrigeren. Je bent niet bang om op te treden en de juiste sfeer te behouden;
 • Het vriendelijk te woord staan van medewerkers, bezoekers en studenten gaat jou gemakkelijk af. Je weet hoe je mensen op hun gemak stelt en ze helpt met hun vragen;
 • Je hebt kennis van de Office-pakketten, dus je kunt gemakkelijk administratieve taken uitvoeren;
 • Je hebt een praktische, hands-on benadering van werk en taken, waarbij je zowel theoretische concepten als praktische toepassingen begrijpt en kunt toepassen;
 • Je hebt bij voorkeur een mbo-diploma richting facilitaire dienstverlening, techniek, beveiliging of een gerelateerd vakgebied. Jouw kennis en vaardigheden tellen uiteindelijk meer mee;
 • Als je nog geen BHV-diploma hebt, ben je bereid om dit te behalen. Je begrijpt het belang van veiligheid en bent bereid om de nodige stappen te nemen.

Wat bieden we je?

De functie is conform het functieprofiel conciërge en wordt gewaardeerd in functieschaal 5 (min. € 2.016,00 / max. € 2.844,00). Salaris en overige voorwaarden zijn conform cao-mbo. Verder zijn er ook nog andere aantrekkelijke voorwaarden. Zo krijg je naast het salaris en vakantiegeld een eindejaarsuitkering (de zogeheten 13e maand) en een tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract voor minimaal één jaar.

Informatie:

Voor informatie over de vacature kunt u contact opnemen met de heer Peter Rieteco, Hoofd lokale diensten, telefoon: 06-11305564. De functiebeschrijving kun je hieronder downloaden.

De procedure:

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gebleken geschiktheid, voorrang in de procedure. Je kunt voor maandag 19 juni 2023 solliciteren. Sollicitaties die niet via de website binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 29 juni 2023. Gelieve hier rekening mee te houden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.