Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Techniek

Docent - MBO Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

Scalda

Vlietstraat 11A

4535 HA Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 102

4530 AC Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Annet de Jonge

0115-641600www.scalda.nl

Vacaturenummer:

V202305260080

Solliciteer

Docent Maintenance

Scalda

Einddatum: dinsdag 25 juli 2023

Maak je wereld… én die van hen

Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als docent LB van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan vanuit Scalda betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld en solliciteer bij Scalda.

Voor de locatie Terneuzen zijn we op zoek naar een Docent LB Maintenance domein werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek (0,4 – 1,0 fte). Werken bij Scalda in combinatie met werken in het bedrijfsleven is bespreekbaar.

Wat ga je doen?

Als docent maintenance ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van het onderwijsproces op het gebied van werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek & instrumentatie. Je geeft zowel theoretische als praktische lessen. Daarnaast speel je een rol als mentor en begeleider van studenten die zich specialiseren in maintenance. Je bent actief betrokken bij het ontwikkelen van lesmateriaal en het vernieuwen van het onderwijs op het gebied van onderhoud, zowel inhoudelijk als qua lesmethoden.

Wat vragen we van je?

  • Jij beschikt over een voltooide lerarenopleiding of Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG), of je bent bereid om deze te behalen.
  • Jij hebt recente werkervaring in de maintenance, werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek & instrumentatie.
  • Jij bent een enthousiaste, flexibele teamspeler met aantoonbare affiniteit voor jongeren van 16 jaar en ouder.
  • Jij hebt de vaardigheden om jongeren te begeleiden in zowel hun leer- als arbeidsproces;
  • Jij draagt graag je praktijkervaring en kennis over op de nieuwe generatie;
  • Jij hebt een hbo-werk- en denkniveau.

Wat bieden we je?

De functie is conform het functieprofiel docent LB en wordt gewaardeerd in functieschaal LB (min. € 3.086,00 / max. € 4.615,00). Salaris en overige voorwaarden zijn conform cao-mbo.

Naast dat je gedurende alle schoolvakanties vrij bent, zijn er ook nog andere prima arbeidsvoorwaarden.

  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (de zogeheten 13e maand).
  • Deelname aan het ABP-pensioen
  • Een goede reiskostenvergoeding

Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden zoals betaald ouderschapsverlof, studiefaciliteiten, seniorenverlof en nog meer.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract voor een jaar. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, het contract verlengd worden dan wel een benoeming voor onbepaalde tijd in deze functie volgen.

Informatie:

Een meeloop dag om kennis te maken met het onderwijs is mogelijk. Voor informatie kun je contact opnemen met de heer Carlo Smolders, teamleider opleiding Maintenance, telefoonnummer: +31 6 48521672. De functiebeschrijving kun je hieronder downloaden.

De procedure:

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gebleken geschiktheid, voorrang in de procedure. Je kunt tot en met 31 juli 2023 solliciteren. Sollicitaties die niet via de website binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Een assessment kan onderdeel van de selectieprocedure zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.