Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Techniek

Docent - MBO Onderwijs


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

Scalda

Vlietstraat 11A

4535 HA Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 102

4530 AC Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Annet de Jonge

0115-641600www.scalda.nl

Vacaturenummer:

V202305260081

Solliciteer

Docent Engineering Werktuigbouw en Elektrotechniek

Scalda

Einddatum: dinsdag 25 juli 2023

Maak je wereld… én die van hen
Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als docent Engineering van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan vanuit Scalda betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld en solliciteer bij Scalda.

Per direct ontstaat binnen Maritiem, ICT en Techniek op onze locatie in Vlissingen de vacature voor Docent Engineering Werktuigbouw en Elektrotechniek (0,4 – 1,0 fte). Werken in het bedrijfsleven is goed te combineren met werken als docent bij Scalda.


Wie ben jij?
Wij zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste docent om ons Engineering team te versterken. Samen willen we bouwen aan de toekomst van jonge technici. We zijn specifiek op zoek naar iemand met expertise in de nieuwste technieken, zoals smart technologie, sensoring, robotisering en automatisering.

Het is essentieel dat je in staat bent om een brug te slaan tussen theoretische concepten en praktische toepassingen, en in staat bent om ontwerpen om te zetten naar tastbare producten. Bij ons werken we met projecten en we vinden het geweldig als je actief kunt meedenken en bijdragen aan dit proces.

Als jij ervan overtuigd bent dat je de expert bent die we zoeken, aarzel dan niet om te reageren! Wij bieden mogelijkheden voor persoonlijke groei en de kans om samen te werken met studenten en ons onderwijsteam.

Heb je geen ervaring in het onderwijs? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op en een meeloopdag behoort tot de mogelijkheden.

En verder?

  • Jij hebt recente werkervaring in de werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek;
  • Jij bent een enthousiaste, flexibele teamspeler die aantoonbare affiniteit heeft met jongeren vanaf 16 jaar en ouder;
  • Jij hebt het vermogen om begeleiding te geven in het arbeids- en leerproces van jongeren;
  • Jij bent bereid om opgedane praktijkervaring en kennis over te brengen;
  • Jij hebt een afgeronde lerarenopleiding of PDG, of je bent bereidheid om deze te behalen.

Wat bieden we je?

Wat betreft salaris, komen we er graag samen uit. We staan open voor onderhandelingen op basis van jouw ervaring en vaardigheden.

Naast het voordeel van vrije dagen tijdens alle schoolvakanties, bieden we ook andere aantrekkelijke voordelen. Zo ontvang je naast je salaris en vakantiegeld ook een eindejaarsuitkering (de zogenaamde 13e maand). We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en daarom bieden we verschillende mogelijkheden, zoals betaald ouderschapsverlof, studiefaciliteiten, seniorenverlof en meer. Bij ons staat persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling hoog in het vaandel.

Informatie:

Voor informatie kun je contact opnemen met: André Voogdt, teamleider opleiding Werktuigbouwkunde, telefoonnummer: 06-52338836. De functiebeschrijving en de daarbij behorende competenties kun je hieronder downloaden.

De procedure:

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gebleken geschiktheid, voorrang in de procedure. Je kunt voor 16 juni 2023 solliciteren. Sollicitaties die niet via de website binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Een assessment kan onderdeel van de selectieprocedure zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.