Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Juridisch


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

ZLM Verzekeringen

Cereshof 2

4463XH Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 70

4460 BA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Marjola van Heybeek

0113 - 238 277werkenbij.zlm.nl

Vacaturenummer:

V202306160003

Solliciteer

Personenschadebehandelaar Rechtsbijstand

ZLM Verzekeringen - Cereshof 2 Goes

Einddatum: maandag 01 april 2024

We zijn een bedrijf dat groeit. Daarom zoeken we voor Stichting Rechtsbijstand ZLM personenschadebehandelaars. Heb jij een hbo of wo diploma in een juridische richting? Lees dan zeker verder. 

Verrassend persoonlijk
De wereld van verzekeringen staat bekend om zijn zakelijkheid en papierwerk. Wij zijn daarin verrassend anders. Onze dienstverlening is heel persoonlijk. We nemen de tijd voor elke klant en de medewerkers hebben veel vrijheid in hun werk. Werken bij ZLM betekent samen met je collega’s werken aan de tevredenheid van onze klanten. Ons motto is: ‘U tevreden, wij tevreden’. Klanttevredenheid is dus heel belangrijk. Maar tevreden medewerkers net zo goed. We doen er alles aan om het beste uit iedereen te halen. Niet voor niks zijn we meerdere keren uitgeroepen tot de beste werkgever van Nederland in de categorie financiële dienstverlening.

Wat maakt de functie personenschadebehandelaar Rechtsbijstand zo uniek
Het oplopen van letsel is voor een slachtoffer en de omgeving erg ingrijpend. Als personenschadebehandelaar Rechtsbijstand doe je er alles aan om de belangen van slachtoffers zo goed mogelijk te behartigen. Je bent zijn/haar vertrouwenspersoon en de spin in het web rond de regeling en afhandeling van de letselschade. Je hebt de regie over jouw letselschadedossier, van het beoordelen van de aansprakelijkheid tot het onderhandelen over de hoogte van de schade. Je werkt samen met je collega’s die vanuit hun rol betrokken zijn bij jouw dossier en je kunt gebruik maken van een groot netwerk van deskundigen. Het behandelen van letselschades beperkt zich niet alleen tot verkeersongevallen. Bij Stichting Rechtsbijstand ZLM behandelen wij ook letselschades als gevolg van bijvoorbeeld medische fouten, bedrijfsongevallen, mishandelingen en beroepsziekten.

Waar kom je te werken
Ons team Rechtsbijstand Personenschade kenmerkt zich door de grote mate van saamhorigheid. We zijn een jong en divers team. Een team dat intensief samenwerkt. We hebben 15 personenschadebehandelaars met ervaring in diverse rechtsgebieden. We komen tot de beste oplossingen doordat we graag onze kennis en inzichten delen met elkaar. Je krijgt alle tijd om slachtoffers goed te helpen. We werken niet met persoonlijke targets. We staan onze klanten zo goed mogelijk bij, dat is ons doel. Daarnaast zorgen je collega’s op het secretariaat voor ondersteuning bij het dossierbeheer. Zo heb je de volledige focus op de inhoudelijke behandeling. We zijn op zoek naar een collega die fulltime komt werken, maar 32 uur is zeker bespreekbaar.

Hoe maak je het verschil
Je bent gewend om met klanten in contact te staan. Het is heel vervelend om slachtoffer te zijn van een ongeval. Maar je neemt deze zorg uit handen. Je weet snel een informele sfeer te creëren in het gesprek en te luisteren naar het persoonlijke verhaal van de klant. Samen met je juridische hbo of wo achtergrond, weet je de letselschadedossiers optimaal te begeleiden. Je maakt het verschil als je al ervaring hebt met het afwikkelen van letselschades. Maar zonder ervaring gaan wij je gewoon goed opleiden. Dan ben je na je opleidingstraject een volwaardige personenschadebehandelaar. Tot slot maak je bij ons het verschil door vooral een prettige collega te zijn om mee samen te werken.

Werken bij ZLM heeft een rij aan voordelen
We doen er dan ook alles aan om onze medewerkers tevreden te houden. We willen namelijk het beste uit iedereen halen en zijn bereid hierin te investeren. Hoe we dat doen? Ontdek de voordelen van werken bij ZLM!

  • Een goed salaris
  • Persoonlijk en betrokken werksfeer
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte voor je privéleven
  • Leuke extra's
  • Korting op onze ZLM verzekeringen
  • Kijk voor alle voordelen en een verdere indruk op onze website


Spreekt de functie jou aan?

Reageer dan meteen! Wil je meer informatie, neem dan contact op met Wilfried Claessens, Manager Rechtsbijstand. Zijn telefoonnummer is 06 – 53 547 785.

Bekijk locatie