Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Voedingsmiddelen, FMCG


Functiesoort:

Techniek

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Bezoekadres:

Lamb Weston EMEA

Stationsweg 18A

4416 PJ Kruiningen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Esther van der Weele

0617262246www.lambweston.eu/nl/

Vacaturenummer:

V202307070049

Solliciteer

Safety & Health Engineer

Lamb Weston EMEA - Kruiningen

Einddatum: maandag 29 april 2024

Als Safety & Health Engineer draag je operationeel bij aan het continu verbeteren van de arbeidsomstandigheden op de plant, waar je oog hebt voor techniek, mens en gedrag. Je gaat je onder andere bezig houden met het opstellen van risico-inventarisaties, het periodiek uitvoeren en opvolgen van audits, ongevalsonderzoeken, en het geven van pragmatische trainingen aan medewerkers op het gebied van zowel voedsel- als machineveiligheid. Tevens heb je een adviserende en ondersteunende rol voor de leidinggevenden en medewerkers. Je bent regelmatig aanwezig op de werkvloer, waar je aan je collega’s constructieve feedback geeft en fungeert als aanpreekpunt.

Je bent werkzaam in Kruiningen en je maakt onderdeel uit van het SHE-team en je rapporteert aan de SH&E-manager. Het betreft een fulltime rol, waarbij je in dagdienst werkzaam bent.

 

Hoe ziet je werk er uit?

 • Je identificeert en beoordeelt veilig- en gezondheidsrisico’s op de werkvloer en ondersteunt leidinggevenden proactief in het oplossen hiervan.
 • Je bent coachend en actief aanwezig op de werkvloer (meer dan de helft van de werktijd).
 • Je organiseert inhoudelijk de ontruimingsoefeningen en BHV trainingen.
 • Je optimaliseert het contracter safety-management van de plant.
 • Je bewaakt dat de maartregelen uit de RI&E en Safetybases worden opgevolgd en uitgevoerd, alsmede de periodieke rapportage daarvan.
 • Je draagt zorg voor het actueel houden van H&S documentatie, waaronder de procedures en instructies in het DMS en de RI&E.

 

Wat breng je mee?

 • Je bezit minimaal over een technische vooropleiding van niveau 4 en je bent in bezit van een diploma voor middelbare veiligheidskunde of bent bereid hiervoor te leren;
 • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, in zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
 • Je bezit over een scherp observerend en analyserend vermogen en je bent in staat om middels coaching en andere beïnvloedingstechnieken gedragsverandering in gang te zetten;
 • Je werkt planmatig en je schrijft heldere rapporten en aanbevelingen
 • Je bent proactief, onafhankelijk, integer en een teamspeler.

 

We bieden jou een uitdagende baan in een dynamische en groeiende organisatie in de food branche. We dagen je uit om te groeien op dezelfde manier als onze organisatie, waarbij ontwikkeling essentieel is. We zijn op ons best als we gezamenlijke waarde creëren, we op elkaar kunnen rekenen, en we samen werken in ambitieuze, hard werkende en toegewijde teams. Voor het harde werken word je ook goed beloond, we kennen een mooi pakket arbeidsvoorwaarden met een prima salaris.

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie