Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202307070061

Solliciteer

Accountmanager

Groep De Hoop

Einddatum: vrijdag 24 november 2023

 

De Hoop Bouwgrondstoffen is op zoek naar een enthousiaste en gedreven accountmanager met een goed technisch inzicht.

Dit wordt jouw baan

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met onze huidige relaties en het uitbouwen van ons netwerk van nieuwe relaties. Je bent een deskundig en volwaardig gesprekspartner voor gemeentelijke en provinciale overheden, waterschappen, projectontwikkelaars en aannemers. Je geeft gedegen advies, biedt oplossingen op maat en overtuigt zo je gesprekspartner van de toegevoegde waarde van alle producten binnen De Hoop Bouwgrondstoffen. Je bewerkt zelfstandig en in overleg met collega’s van De Hoop Bouwgrondstoffen dat deel van de Nederlandse markt dat aan jou is toegewezen. Het analyseren van marktontwikkelingen en concurrentie zie jij als een kans om strategieën te ontwikkelen en zo de marktpositie van De Hoop Bouwgrondstoffen te versterken.

Dit zijn wij

De Hoop Bouwgrondstoffen is gevestigd in Terneuzen en is producent en leverancier van weg- en waterbouwmaterialen, zand, grind en cement. Naast onze locatie in Terneuzen hebben wij verschillende depots gevestigd in Zuid-Nederland. Overal om je heen zie je onze grondstoffen terug. Onder andere in asfalt, viaducten, gebouwen, dijken en tunnels. Maar ook op het fietspad en op de landingsbanen van Schiphol. Door actief bezig te zijn met innovatieve en duurzame ontwikkelingen zetten we ons in voor een beter milieu. Samen met meer dan 45 zusterondernemingen vormt De Hoop Bouwgrondstoffen het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 110 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Dit breng jij mee

Wij zoeken een enthousiaste, energieke collega die commercieel kan denken en handelen en het vakgebied als geen ander kent. Jij bent als sterke onderhandelaar communicatief zeer vaardig in zowel woord als geschrift. Daarnaast kun je snel en gemakkelijk schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde opleiding op mbo+ of hbo-niveau in een commerciële richting;
  • Relevante werkervaring binnen een soortgelijke functie;
  • Inhoudelijke technische kennis op het gebied van de toepassingsmogelijkheden van bouwgrondstoffen, of je bent in staat om deze kennis in relatief korte tijd eigen te maken;
  • Een proactieve houding, een flexibele instelling en je bent resultaatgericht.

Dit bieden wij

Werken bij De Hoop Bouwgrondstoffen staat garant voor een baan waarin je continu uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team en je krijgt een uitgebreid kennismakings- en inwerkprogramma.

Verder kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Een leaseauto;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een passende pensioenregeling;
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van scholingsmogelijkheden en het volgen van cursussen;
  • Een brede functie met veel ruimte voor eigen initiatieven;
  • Een afwisselende en zelfstandige job met veel verantwoordelijkheden binnen een firma die deel uitmaakt van een groot vooruitstrevend familiebedrijf;

Wil jij bouwen aan jouw loopbaan?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Ramon van Loon via 0115-680284 of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!