Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vastContactgegevens

Adres:

Zorgstroom

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202307130064

Solliciteer

Afdelingsverpleegkundige Hof 't Seijs afdeling VPT

Zorgstroom - Hof 't Seijs

Einddatum: vrijdag 03 november 2023

Middenin de wijk De Griffioen ligt Hof ’t Seijs, één van de locaties van Zorgstroom waar drie verschillende vormen van "wonen met zorg" samenkomen. De locatie bestaat uit 18 plaatsen voor verpleeghuiszorg, 30 appartementen voor Volledig Pakket Thuis en een zorghotel voor tijdelijk verblijf met 15 appartementen. Voor onze afdeling “Volledig Pakket Thuis” (VPT). zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die voor onze bewoners invulling gaat geven aan wat voor hen écht belangrijk is. De mensen wonen hier zelfstandig en geven zelf invulling aan de dag. Op deze afdeling kom je bij de mensen thuis binnen een intramurale setting. Er wordt gewerkt in drie kleine teams, deze functioneren gezamenlijk als één team. Het leven van alledag staat centraal. Er wordt gewerkt vanuit de visie "Positieve Gezondheid" van Machteld Huber waarbij we met het gehele team proberen zoveel mogelijk aansluiting te vinden bij de beleving van onze bewoners. Onze benadering is ondersteunend aan deze beleving. Je komt te werken in een zelf organiserend team, waarbij iedere medewerker een team rol aangewezen krijgt passend bij zijn kwaliteiten. Het meedenken en de eigen verantwoording staat hierin centraal.

In deze functie ben je samen met de steunstructuur verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg op de afdeling. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsverpleegkundige en teamcoach waarbij je steeds oog hebt voor verbeteringen van kwaliteit, veiligheid en beleid. Daarnaast ben jij een groot deel van je werk bezig met het coachen van collega’s in zelfstandigheid, taak volwassenheid, professionaliteit en teamverantwoordelijkheid. Tactvol, geduld, goed kunnen luisteren, inlevingsvermogen, stimuleren en overtuigen zijn daarom vaardigheden waar jij bekend mee bent. Als afdelingsverpleegkundige heb je tevens een voorbeeldfunctie; dit betekent dat je een positieve bijdrage levert aan de groepscultuur binnen je werkplek en kijkt op welke punten de aanspreekcultuur verbeterd kan worden. Je hebt hier ook een observerende en signalerende rol in richting de teamcoach. Tot slot ben je natuurlijk ook bezig met de dagelijkse verzorging van de bewoners. Hierbij zoek je steeds naar evenwicht tussen goed vaktechnisch handelen en de wensen en voorkeuren van de bewoner en ondersteunt medewerkers bij het vinden van dit evenwicht en schakelt waar nodig andere disciplines in. Goed om te weten dat je in deze functie in wisselende dag- en avonddiensten werkt.

Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wát werken bij Zorgstroom zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je bij ons een medewerkerspas waarmee je bij ruim 150 lokale ondernemers korting krijgt en kun je voor een heel klein bedrag lid worden van onze actieve en gezellige personeelsvereniging met een uitgebreid aanbod aan activiteiten!

 

We vragen:

 • voor deze functie ben je in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4 of een soortgelijke opleiding en BIG-geregistreerd
 • je bent een bouwer en een ontwikkelaar op verpleegkundig gebied
 • je hebt een helikopterview voor wat betreft welbevinden van alle bewoners
 • je bent in staat kennis over te dragen, durft feedback te geven, je kunt goed organiseren, je bent initiatiefrijk en flexibel inzetbaar.

 

We bieden:

 • een contract voor 7 maanden, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd
 • een salaris conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg FWG 45. Hierbij wordt gekeken naar relevante werkervaring. Dit is maximaal €3.575,63 bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%)
 • reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
 • heb je een zorgverkering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting
 • pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid.

 

Meer informatie en reageren?

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Alphons Koolen (Teamcoach) via 06-10654409 of met Lydia van den Bosch (Kwaliteitsverpleegkundige) 06-10457841.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Graag ontvangen wij jouw reactie! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Bekijk locatie