Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Branche:

FinanciĆ«le dienstverleningĀ 


Categorie:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Opleidingsniveau:

WO

HBO

Overig


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen


Uren:

tot 16 uur


Contactgegevens

Bezoekadres:

DRV Accountants & Adviseurs

Stationspark 51

4462 DZ Goes

Nederland


Contactpersoon:

Corporate Recruiter DRV

0113-200900 / 06-46058268www.werkenbijdrv.nl

Vacaturenummer:

V20180723006

Trainee Fiscaal Advies

DRV Accountants & Adviseurs - Meerdere locaties

Einddatum: donderdag 31 oktober 2019

Fiscale praktijk binnen DRV

Als Trainee Fiscaal Advies ga je werken op één van de dertien vestigingen van DRV en ga je aan de slag binnen onze brede belastingadviespraktijk. Daarin combineren fiscalisten algemene kennis met specialistische kennis over bijvoorbeeld btw, vennootschapsbelasting of global mobility. Als Trainee Fiscaal Advies ondersteun je verschillende Belastingadviseurs. Hierdoor leer je veel en kan je bij verschillende cliënten meekijken in de keuken.

Dit ga jij straks doen

Moet een stichting btw afdragen? Voldoet de klant aan het urencriterium voor de zelfstandigenaftrek? Als Fiscaal trainee ga je naast je studie 1 à 2 dagen per week werkervaring opdoen in het fiscale werkveld. Je werkzaamheden richten zich voornamelijk op het opstellen van belastingaangiften, het uitzoeken van vraagstukken en het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden in de belastingadvisering.

DRV houdt rekening met jouw persoonlijke omstandigheden, je studie staat bij ons op nummer 1. We zoeken trainees die verantwoording willen nemen. Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om te sparren. DRV is een platte organisatie, waardoor je als trainee ook direct contact hebt met de vennoot.

Doorgroeien naar Belastingadviseur

Tijdens je traineeship bieden wij jou persoonlijke en professionele begeleiding en uitzicht op een verdere loopbaan bij DRV. Je eigen ontwikkeling en groei staan centraal, zowel vakinhoudelijk en adviesvaardig als persoonlijk. Zit jij op je plek bij DRV, dan bieden we je wellicht een contract aan om in dienst te komen als Junior Belastingadviseur.

Iets voor jou?

Met de juiste combinatie van skills & talenten ben jij op je plek bij DRV. Belangrijk is cijfermatig inzicht, maar dat is niet genoeg. Je moet ook integer zijn en een rechte rug hebben. Ondernemers moeten op jouw onafhankelijke oordeel kunnen rekenen. Door de toenemende digitalisering en automatisering is het verder ook steeds belangrijker dat je het leuk vindt om de cliënt te adviseren en een goede cliëntrelatie op te bouwen. Wij zijn ook geïnteresseerd in jou. Wie ben je, wat doe je, wat beweegt jou als persoon. Dit ben jij:

 • Leergierig en gedreven
 • Als een vis in het water in een dynamische omgeving
 • Kwaliteit- en resultaatgericht
 • Communicatief sterk en op een prettige manier assertief
 • Commercieel en ondernemend ingesteld
 • Ambitieus en de drive om te groeien in je vak en als persoon

Dit kun jij van ons verwachten:

 • Aandacht en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Individueel mentorschap
 • Onbeperkt online trainingen volgen via het platform DRV Online Trainingen om elke dag beter te worden
 • Vaktechnisch bijblijven en groeien via de DRV Academie
 • Deelname aan externe bijeenkomsten, congressen en andere evenementen
 • Een aantrekkelijk uurloon

Trainee Fiscaal Advies bij DRV iets voor jou? Wij maken graag kennis!

DRV Accountants & Adviseurs heeft oog voor talent. Talent is er in vele soorten en maten, iedereen heeft zijn sterke en zwakke punten. We staan open voor persoonlijke verschillen en voor de ontwikkeling van je talent. We vinden het belangrijk om je te stimuleren in je professionele en persoonlijke groei. Zo kun je jouw talenten ontwikkelen. Ben je benieuwd of jouw talent en ambitie ook binnen DRV en bij deze functie past? Laat hieronder je gegevens achter!

Solliciteer hier direct op deze vacature