Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop

Logistiek, Transport

Management, Directie

Techniek


Dienstverband:

Vast


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

Syndus Group

Mr. F.J. Haarmanweg 9

4538 AM Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 7

4530 AA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Senna Riemens

0115-644622www.werkenbijsyndus.nl

Vacaturenummer:

V202308150026

Solliciteer

Manager Kraanverhuur

Syndus Group - Industrieweg 34 Terneuzen

Einddatum: vrijdag 24 november 2023

Wil jij werken bij een commercieel en technisch bedrijf, dat een breed aanbod aan industriële machines verhuurd en waarbij jij leiding geeft aan de afdeling Kraanverhuur? Lijkt het jou een uitdaging om het beste uit mensen te halen om daarmee deze afdeling naar een hoger plan te tillen? Dan willen we graag kennis met je maken!

Wat doe je als Manager Kraanverhuur?

Het zwaartepunt van deze functie zal liggen op operationeel management in de breedste zin van het woord. Je overziet operationele processen, zorgt voor een optimale personeels- en machinebezetting, en bewaakt veiligheids- en kwaliteitsnormen. Jouw leiderschapsvaardigheden stimuleren het team tot topprestaties in kraanwerk, rigging en transport. Je bent een coach en mentor, stimuleert een positieve werkcultuur en bevordert samenwerking tussen diverse functies en afdelingen. Het is dus enorm belangrijk dat je medewerkers kunt motiveren en inspireren (personeelsmanagement). Jouw collega’s ondersteunen jou op technisch vlak, waardoor een technische achtergrond geen vereiste is voor deze functie.

Samen met het managementteam bouw je aan de groei en ontwikkeling van Arentis. Dagelijks zet je je in voor onze doelstellingen, in lijn met de overkoepelende visie van de organisatie. Jij speelt een essentiële rol bij het behalen van onze omzet- en margetargets. Bovendien onderhoud je nauw contact met zowel interne als externe klanten, leveranciers en belanghebbenden om duurzame relaties op te bouwen en marktkansen te benutten.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Je kom te werken bij Arentis, onderdeel van de Syndus Group. Samen met de directeur van Arentis en de managers van de afdelingen Sales & Rental, Tools, Service & Maintenance en Administratie vorm jij het managementteam van Arentis. Hiermee heb je wekelijks overleg en samen bepalen jullie de strategische doelstellingen van de organisatie, dragen deze uit en nemen jullie de collega’s mee om onze doelstellingen te bereiken. Je zal rechtstreeks rapporteren aan de directeur van Arentis.

Ongeveer 220 collega's zijn werkzaam bij Arentis, waarvan 54 bij de afdeling Kraanverhuur. Deze afdeling bestaat uit de werkvoorbereiding, de planning en de uitvoering. Je standplaats is het hoofdkantoor in Terneuzen, maar je bezoekt ook regelmatig onze klant- en projectlocaties.

Wat breng je mee om succesvol te zijn?

In deze functie draait alles om teamwork en organisatie. Je bent in staat om het overzicht te bewaren en samen met je team duidelijke prioriteiten te stellen. Je bent stressbestendig en standvastig, hebt oog voor ons personeel en begrijpt wat er speelt op de werkvloer. Daarnaast:

  • Beschik je over een afgeronde HBO/WO-opleiding;
  • Heb je ruime werkervaring, bij voorkeur binnen een technische omgeving;
  • Toon je aantoonbare leidinggevende kwaliteiten;
  • Ben je communicatief sterk en weet je anderen te inspireren en enthousiasme over te brengen.

Wat heeft Arentis jou te bieden?

  • Een goed salaris (CAO Metalektro) en een winstdelingsregeling bij positief resultaat;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen;
  • Een auto, smartphone en laptop van de zaak;
  • Een goede pensioenregeling en een loyaliteitsbonus;
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Én veel leuke extra’s. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Wie zijn wij?

Bij Arentis bieden we een compleet assortiment aan industriële machines en gereedschappen te huur aan. Onze specialiteit ligt in verticaal en horizontaal transport. We voorzien in kranen, machines, materieel en industriële gereedschappen voor diverse sectoren, waaronder industrie, bouw, chemie en petrochemie.

Enthousiast?

Laat het ons weten en stuur een bericht via vacatures@sydus.com. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Marc Heijens (directeur Arentis) via 0031 (0)115 644 692 of WhatsApp via https://wa.me/31622778554.

 

Bekijk locatie