Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

HBO


Branche:

Energie, Gas, Water

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Schouwen-Duiveland

Noord-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen

Zuid-Beveland

Walcheren


Salaris indicatie:

€3713 - €6213Contactgegevens

Bezoekadres:

Stedin

Blaak 8

3011 TA Rotterdam

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Patricia Post

06-27275280www.stedin.net/werken-bij/ons-werk

Vacaturenummer:

V202309070035

Solliciteer

Senior Inbedrijfsteller (Hoogspanning)

Stedin - Goes

Einddatum: zaterdag 07 oktober 2023

 

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

Wij zoeken een ervaren inbedrijfsteller die in de hoogspanning wilt werken!

 

Je werkt in teamverband en overlegt vaak met andere afdelingen en specialisten. Je werkgebieden zijn de hoogspanningsinstallaties en netwerken in het Stedin gebied (Zeeland, Rotterdam Zuid, haven gebied).

Als Senior Inbedrijfsteller ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig beoordelen, programmeren, configureren, testen en in bedrijf nemen van (beveiligings- en automatiserings) systemen en het opstellen van testrapportages.

 

In de praktijk denk jij mee in de engineeringsfase met het ontwerp van het project. Hierin geef je inzicht in de mogelijkheden wat veiligheid van de secundaire installaties betreft. Na de uiteindelijke tekeningen van engineering te hebben ontvangen, test jij de systemen. Als senior binnen het team heb je technische kennis van de diverse systemen en heb je jouw specialisatie op senior niveau ontwikkeld. Kenmerkend voor jou is dat je werkt met testapparatuur en bijbehorende applicaties náást de standaard applicaties en tools uit het IT paspoort.

 

Hierdoor ben je in staat om ongeregeldheden in projecten te voorzien en te voorkomen. Zo nodig doe je hier verbetervoorstellen voor.  Je kunt de meeste complexe en diverse stations beoordelen op functionaliteit. Hierin kun je de junior en medior meenemen.

 

De variatie van de technische installaties die je in bedrijf gaat stellen is groot. Van stations van 50 jaar oud t/m stations met de meest moderne technieken. De spanningsniveaus waarmee je te maken krijgt, variëren van 10kV t/m 150kV.

 

Jouw sterke punten. Worden wij blij van.

Jij voelt je verantwoordelijk voor een prettig werkklimaat binnen het team en draagt hier zichtbaar aan bij.  Als senior begeleid en leid je de junior en medior op, je weet hen te coachen en te motiveren. Tevens ben je je bewust van je voorbeeldfunctie voor anderen en acteer en gedraag je je hiernaar.

 

Jij bent de verbindende factor tussen de afdelingen. Een helicopterview is daarom belangrijk voor het behouden van overzicht in de projecten en processen. Je bent contactvaardig en toegankelijk voor collega’s om een hulpvraag aan te stellen. Dit houdt in dat anderen zich in jouw nabijheid op hun gemak voelen, dat je op dezelfde golflengte zit, naar hen luistert, met hen van gedachten wisselt, begrip voor hen toont en hen zo nodig geruststelt.

 

Wat jou verder onze nieuwe senior inbedrijfsteller hoogspanning maakt?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau of minimaal een afgeronde MBO+ elektro / energietechniek;

 • Je bent minimaal in het bezit van je schakelbevoegdheid in laag- en hoogspanningsinstallaties;

 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring & geeft van nature al sturing aan collega’s;

 • Je hebt interesse in de combinatie van primaire (vermogensschakelaars, kabels etc.), secundaire (besturing en beveiliging) en tertiaire (gebouw gebonden installaties) techniek.

 

Een goed team. Daar hoor je bij.

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het team secundair regio Zuid in de vakgroep Secundaire Techniek van de afdeling Hoogspanning. Je komt terecht in een open en hecht team, waarbij iedere bereid is om elkaar te helpen. Een team met verantwoordelijkheidsgevoel en dat er voor zorgt dat de hoogspanningsstations klaar zijn voor de toekomst.

Neem hier alvast een kijkje in het leven van een inbedrijfsteller bij Stedin! https://www.youtube.com/watch?v=UC2_CXF6Z9M

 

Mooie arbeidsvoorwaarden. Die wil je hebben.

Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

 • Je salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen de € 3713,00 en de € 6038,00 bruto per maand als je 40 uur per week werkt.

 • Een bedrijfsauto die je ook privé kunt rijden/gebruiken;

 • Je krijgt per jaar 24,5 vakantiedagen plus een Persoonlijk Budget. Je kan hiermee extra vrije dagen kopen, kiezen voor extra salaris of dit juist gebruiken als aanvulling van je pensioen. Het Persoonlijk Budget bedraagt 24% van je brutosalaris, met inbegrip van 8% vakantiegeld.

 • Wil je meer geld of meer vrije dagen? Daar is je Persoonlijk Budget voor. Je krijgt hiermee namelijk elke maand een bruto bedrag van 16% van je salaris bovenop je salaris (max €966,-). Je kunt dit laten uitbetalen of er vrije dagen van kopen, maximaal 35,5 dag per jaar. Jij bepaalt zelf wat je doet. Of je nu wilt reizen, sparen of elke maand een extraatje wil.

 • Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin.

 • Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.

 • Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook.

 • Je krijgt een laptop en telefoon. Liever je eigen telefoon gebruiken? Dan kun je kiezen voor de Bring Your Own Device vergoeding. Ook nog eens duurzamer!

 

Nu reageren. En laten zien wat je in huis hebt.

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. Solliciteer gewoon met de knop 'solliciteren'. Vergeet niet je CV mee te sturen. Je hoeft geen motivatie mee te sturen, maar dat mag wel. Als we ook denken dat je bij ons past, nemen we snel contact met je op voor de vervolgstappen. Wij wensen je veel succes!

 

Een (pre) employment screening en een assessment maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Vragen over deze vacature? Neem contact op met Linsey Sterk, via linsey.sterk@stedin.net  of via 0621936559.

Bekijk locatie