Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Onderzoek, Wetenschap

Docent - Voortgezet Onderwijs

Docent - MBO Onderwijs

Docent - HBO Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

Stichting Voortgezet Onderwijs Zeeuws-Vlaanderen

Oude Vaart 1

4537 CD Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 375

4530 AJ Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

HRM Afdeling

0115-612155www.vozeeuwsvlaanderen.nl

Vacaturenummer:

V202309110045

Solliciteer

Docent Biologie, Mens & Natuur

Stichting Voortgezet Onderwijs Zeeuws-Vlaanderen

Einddatum: zondag 01 oktober 2023

Stichting VO Zeeuws-Vlaanderen staat voor goed, eigentijds en regionaal geworteld onderwijs, waar alle leerlingen zich welkom voelen en hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen. Onze doelstelling is het waarborgen van breed en kwalitatief hoogwaardig onderwijs dicht bij huis voor elke leerling. VO Zeeuws-Vlaanderen is het bestuur van het Lodewijk College in Terneuzen, de Praktijkschool Hulst, het Reynaertcollege in Hulst en het Zwin College in Oostburg.

Sta jij voor goed en eigentijds onderwijs? Laat jij leerlingen hun talenten optimaal ontwikkelen? Dan is het Lodewijk College per direct op zoek naar jou!

Docent Biologie, Mens & Natuur
0.5 - 0.7 fte (meer uren mogelijk in overleg)

Wat ga je doen?

 • Je geeft lessen aan diverse klassen, van vmbo basiskader tot havo/vwo.
 • Je presenteert de leerstof op een boeiende manier en geeft de leerling de begeleiding die hij nodig heeft. Je hebt hierbij oog voor de leerling, je bent geïnteresseerd wat de leerling beweegt en wat er speelt in zijn/haar leven.  Dit is de basis voor jouw succes als docent.
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen je vakgebied door o.a. vakliteratuur te lezen en scholing te volgen. Intensieve samenwerking met elkaar, met andere scholen (primair onderwijs t/m universiteit) en met partners in de regio zie jij als een uitdaging.
 • Daarnaast heb je andere taken zoals contact onderhouden met ouders over de studievoortgang en ontwikkeling van de leerling.

 

Hebben we een match?

 • Kandidaten zonder 2e graads bevoegdheid, maar met aantoonbare ervaring en kennis van Biologie, Mens & Natuur en/of Natuur- en Scheikunde, nodigen wij ook uit om te solliciteren.
 • Lesgeven maakt je enthousiast, je denkt mee en levert graag een bijdrage aan de talent- en identiteitsontwikkeling van de leerling.
 • Je bent een echte teamplayer door zelfkennis te hebben, betrokken en hulpvaardig te zijn. Je wilt  samen met de school groeien naar kwalitatief hoogwaardig onderwijs.
 • Nieuwe technologieën voor leren in en buiten de school zoals de extended classroom (onderwijs op afstand) schrikt jou niet af.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Tijdelijk contract, bij goed functioneren uitzicht op een vaste benoeming bij voldoende formatieve ruimte.
 • Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden wij belangrijk waarvoor wij 600 euro op schooljaarbasis vrij maken.
 • Salaris conform CAO VO in schaal LB op basis van werkervaring (minimaal € 3.001,- en maximaal € 4.573,- bij een fulltime dienstverband).    
 • Je krijgt 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld en indien van toepassing reiskosten- en tunnelkosten vergoeding. Daarnaast kun je gebruik maken van het fiets- en computerplan en heb je naast alle vakanties recht op 90 uur (op fulltime basis) voor de inzet van werkdrukvermindering Als startende leraar kom je in aanmerking voor een lesreductie zodat je extra tijd hebt om je lesvoorbereiding te doen.
 • Collectiviteitskorting op je aanvullende ziektekostenverzekering bij CZ of Aevitae. Daarnaast kun je gebruik maken van de arbeidsongeschiktheidsverzekering van Loyalis.


Interesse?
We leren je graag kennen! Nog vragen over het team of de afdeling? De contactpersoon op het Lodewijk College is Chris Dreves. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 0115-612155.

Solliciteer direct via onderstaande button! De vacature sluit op 1 oktober 2023.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.