Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Vast


Uren:

Tot 16 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

Huisartsenpraktijk Seroos

Noordweg 133

4353AV Serooskerke

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. L Aulbers

0118591212huisartspraktijkseroos.praktijkinfo.nl

Vacaturenummer:

V202309120051

Solliciteer

Praktijkmanager C 16u per week

Huisartsenpraktijk Seroos - Noordweg 133, Serooskerke

Einddatum: dinsdag 31 oktober 2023

Hoe ziet één van jouw werkdagen eruit?

Never a dull moment!

Als praktijkmanager heb je een spilfunctie in de praktijk en daarom ben je (bij sterke voorkeur) meerdere dagen op de werkvloer te vinden. Je start met het lezen van mail, prioriteert je werkzaamheden en je belt met het technische team om een ICT-probleem op te lossen.

Daarna maak je het financiële dashboard af voor een overleg dat je volgende week met de praktijkhouder hebt.

 

Om 10.30u is het tijd voor de dagstart met de assistentes en de huisarts. Het moment om zaken die aandacht vragen te bespreken en/of even rustig te kunnen overleggen met elkaar. Tijdens de dagstart heb je een coachende en faciliterende rol. Het geeft jou de grootste voldoening wanneer iedereen lekker aan het werk is, de kwaliteit van hoog niveau is en alles op rolletjes loopt. Wanneer er knelpunten zijn, dan zorg jij er samen met het team voor dat het wordt ‘omgedacht’ naar een ontwikkelpunt. Op die manier zorg je voor een veilig werkklimaat en een focus op een continu doorontwikkelproces.

 

En om 10.45u is het tijd voor koffie/thee! Even een bijpraatmomentje met collega’s.

 

Daarna heb je werkoverleg met de praktijkhouder waarvoor jij de agenda hebt opgesteld, belangrijke zaken met hem bespreekt, hoort op welke wijze je hem kunt faciliteren en kom je met jouw visie en voorstellen voor strategie en een pragmatische aanpak van beleids- c.q. bedrijfskundige zaken die spelen.

 

Wat neem je mee?

Een afgeronde hbo-bachelor opleiding (NVAO-niveau 6) op het gebied van bedrijfskunde of management. Of een afgeronde hbo-bachelor opleiding aangevuld met op de functiegerichte managementtrainingen en/of -opleidingen.

Maar we vinden het net zo belangrijk dat je zegt wat je doet en doet wat je zegt, integer bent en een mindset hebt om te willen leren en ontwikkelen.

Werkervaring in een managementrol is een vereiste, maar het hoeft niet in de zorg te zijn.

 

Waarom zou je bij ons willen werken?

In de praktijk in Serooskerke (Walcheren) wordt nauw samengewerkt in een team van twee huisartsen, een arts in opleiding (aios), praktijkondersteuners somatiek en GGZ, drie doktersassistentes, twee apothekersassistentes en een praktijkmanager (jij dus;).

De praktijk is volop verder aan het professionaliseren; op de inhoud en op communicatie en samenwerking. Het is de bedoeling dat iedereen fluitend naar zijn/haar werk gaat en fluitend weer naar huis! Alle mogelijkheden dus voor jou als manager om jouw visie op goed werkgeverschap in nauwe samenwerking met de praktijkhouder in de praktijk (verder) te implementeren!

 

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-huisartsenzorg, waarin vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van toepassing zijn. Salariëring is conform de functiebeschrijving van praktijkmanager C – schaal 9 (€4.071,- tot €5.202,- o.b.v. 38u).

Het dienstverband is in eerste instantie voor een jaar en wanneer jij en de praktijkhouder tevreden zijn over de samenwerking en over de behaalde resultaten, dan is een aanstelling voor onbepaalde tijd uiteraard aan de orde.

 

Wil je meer informatie of denk je: ik solliciteer direct?!

De praktijk werkt met een vastgesteld functieboek volgens de richtlijnen van de LHV. Vraag de functiebeschrijving van praktijkmanager (C) gerust bij ons op!

Meer informatie over de praktijk is te vinden op de website: https://huisartspraktijkseroos.praktijkinfo.nl/

Heb je nog vragen over de vacature of wil je sparren om te onderzoeken of de baan zou kunnen passen?

Bel dan gerust met de interim-manager, Celine Klomp (06-15 474 380).

 

Of denk je: ik kan niet wachten, ik solliciteer direct! Stuur dan je innovatieve motivatie en cv naar Dr. Lucas Aulbers (huisarts@huisartsseroos.nl).

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie